Transferde Galatasaray'a Portekizli orta saha! Teklif...

23.05.2024 - 08:58 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 09:08

Transfer haberleri. Kadrosuna takviye yapma çalışmalarını sürdüren Süper Lig takımlarından Galatasaray, Moreirense FC forması giyen Gonçalo Franco'yu gündemine aldı.

Transferde Galatasaray'a Portekizli orta saha! Teklif...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Galatasaray, bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Portekiz basını sarı-kırmızılı takımın ilgilendiği oyuncuyu duyurdu. İşte detaylar...

Galatasaray, Gonçalo Franco ile ilgileniyor

A Bola sitesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın, Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Moreirense FC forması giyen Gonçalo Franco ile ilgilendiği belirtildi.

Birçok takım peşinde

Haberde, Galatasaray'ın dışında birçok Avrupa takımının da Portekizli merkez orta saha oyuncusunu yakından takip ettiği ifade edildi. 

Teklif yapılacak

Bir dönem Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de gündemine gelen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu için sarı-kırmızı yönetimin Portekiz kulübü ile temasa geçtiği ve resmi teklifi yapacağı kaydedildi.

Bu sezonki performansı

Moreirense FC'nin bu sezon Portekiz Ligi'nde puan (55 puan) rekoru kırarak ligi 6. bitirmesinde büyük rol oynayan Gonçalo Franco, görev aldığı 35 maçta 2 gol ve 4 asist kaydetti. 

Piyasa değeri 2 milyon Euro

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Portekizli orta sahao oyuncusunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 2 milyon Euro.

Forma giydiği takımlar

Gonçalo Franco kariyerinde Boavista CJ, FC Porto altyapı, Rio Ave Sub-15, Leixões ve Moreirense FC formalarını giydi. Başarılı oyuncu Portekiz U20 ile de 2 maçta sahaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler