Galatasaray'a orta saha transferinde kötü haber! 4 rakip birden

08.07.2024 - 18:05 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 20:16

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan orta saha oyuncusu Conor Gallagher'a dört talip daha çıktı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'a orta saha transferinde kötü haber! 4 rakip birden

Orhan Gülek - DIŞ HABER

Son iki sezonun Süper Lig şampiyonu olan ve 2024-25 sezonuna da büyük hedeflerle başlayan Galatasaray, yeni transferlerle kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda geniş bir transfer listesi hazırlayan kurmaylar, maddi açıdan düşünüp bununla birlikte kendilerine fayda sağlayacak uygun isimler üzerinde hummalı bir çalışmalı halinde. Ancak Cimbom'un transfer listesinde bulunan orta saha oyuncusu Conor Gallagher'dan kötü haber geldi.

Cimbom ile adı geçmişti! Aston Villa da devrede

Galatasaray yönetimi, Conor Gallagher transferi bitirmek için Londra'ya gitmeye hazırlanırken, üzücü haberi aldı. Sarı-kırmızılı ekibin listesinde bulunan İngiliz orta saha Connor Gallagher'a dört talip daha çıktı. İngiliz basınından çıkan haberlere göre Aston Villa da Chelsea forması giyen Conor Gallagher'i kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray beklemeye geçti

Chelsea ile sözleşmesi 2025'te sona erecek 24 yaşındaki orta saha, Londra ekibiyle henüz yeni sözleşme konusunda anlaşamadı. Chelsea'nin de Aston Villa forması giyen Jhon Duran'ı istemesiyle ilerleyen günlerde iki oyuncu için sıcak gelişmelerin yaşanabileceği ifade edildi.

İngiliz oyuncuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya dahil etmek isteyen Galatasaray'ın ise beklemeye geçtiği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Efe Akman'ın Galatasaray'daki geleceği belli oldu
Habere Git

Cimbom'a 4 rakip birden

Öte yandan Galatasaray ve Aston Villa ile birlikte Tottenham, Napoli ve Valencia'nın da Gallagher'ı yakından takip ettiği kaydedildi.

Conor Gallagher'ın geçen sezonki performansı

23 yaşındaki oyuncu bu sezon 49 maçta 7 gol 9 asiste imza attı. Merkez orta saha oynayan yıldız isim ön libero ve on numara bölgelerinde de forma giyebiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler