Galatasaray, Sergio Ramos ile anlaşma sağladı

27.08.2023 - 11:44 | Son Güncellenme: 27.08.2023 - 11:52

PSG'de sözleşmesi bittikten sonra bonservisi eline alan Sergio Ramos için devreye giren Galatasaray, anlaşma sağladı. Yıldız isim Şampiyonlar Ligi gruplarını bekliyor.

Galatasaray, Sergio Ramos ile anlaşma sağladı

Salim MANAV - AJANSSPOR

Galatasaray'ın uzun süredir görüşmeler yaptığı Sergio Ramos transferinde yeni gelişmeler yaşandı. Yıldız oyuncu ile anlaşma sağlandı.

Anlaşma sağlandı

Galatasaray, Sergio Ramos'la rakamlarda büyük ölçüde anlaştı. 

Şampiyonlar Ligi bekleniyor

 Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalırsa Sergio Ramos transferi çok yakın. Molde maçı sonrasında transfer resmiyete kavuşabilir. Cim Bom, Molde'yi deplasmanda 3-2 mağlup etmişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Siraçhan Nas için çifte teklif
Habere Git

Geçen sezon 45 maça çıktı

Geçen sezon PSG'de 45 maça çıkan Sergio Ramos, 4 kez rakip fileleri havalandırdı, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 37 yaşındaki yıldız stoper, 5 mücadelede sarı kart gördü, 1 maçta ise direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Ramos'un Real Madrid kariyeri

Futbola Sevilla'da başlayan Sergio Ramos, 2005 yılında 27 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Madrid'e transfer oldu. Yıldızını burada parlatan futbolcu Real kariyerinde tam 671 mücadeleye çıktı.

 101 gol atmayı başaran savunmacı, 40 defa da asist yaptı. Ramos Real Madrid'te 229 sarı kart, 18 ikinci sarıdan kırmızı kart, 8 de kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler