Galatasaray'da Sofiane Feghouli Cezayir Milli Takımı kampında sakatlandı

29.03.2022 - 12:59 | Son Güncellenme: 29.03.2022 - 17:11

Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Karagümrük ile karşılaşacak olan Galatasaray'a kötü haber geldi. Yıldız futbolcu milli takım kampında sakatlandı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Sofiane Feghouli Cezayir Milli Takımı kampında sakatlandı

Başkan Burak Elmas ve yönetiminin genel kurulda idari yönden ibra edilmesinin ardından seçime gidecek olan Galatasaray'da futbol takımı ligin 31. haftasında evinde Fatih Karagümrük'ü konuk edecek.

Ligde tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan sarı kırmızılı takımda kritik Karagümrük maçı öncesinde takımın tecrübeli ismi Sofiane Feghouli'den moralleri bozan bir haber geldi.

 

Feghouli milli takım kampında sakatlandı

Cezayir'in Dünya Kupası Elemeleri'nde Kamerun ile oynayacağı karşılaşma için milli takım kampında bulunan 32 yaşındaki futbolcu sakatlandı.

 

Antrenmanda yer almadı

Fotomaç'ın Afrika basınından derlediği habere göre; sakatlanan Sofiane Feghouli Cezayir Milli Takımı'nın dün  yaptığı antrenmana katılmadı.

İlgini Çekebilir
Burak Elmas'a kırmızı Terim yüzünden
Habere Git

Durumu belirsiz

Haberde, Feghouli'nin sakatlığına dair net bir bilgi verilmezken, tecrübeli yıldızın Cezayir - Kamerun maçında forma giyip giymeyeceğinin de henüz netlik kazanmadığı, oyuncunun sağlık kontrollerinin devam ettiği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler