Galatasaray'a santrafor transferinde kötü haber! İngiliz devi devreye girdi

15.08.2024 - 16:28 | Son Güncellenme: 15.08.2024 - 16:32

Galatasaray'ın transfer döneminde kadrosuna katmayı düşündüğü Porto'nun yıldız ismi Evanilson için Bournemouth'un devreye girdiği belirtildi.

Galatasaray'a santrafor transferinde kötü haber! İngiliz devi devreye girdi

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci haftasında Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonun açılış maçında RAMS Park'ta Hatayspor'u 2-1 mağlup eden sarı kırmızılılar, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bu hafta içinde 1 transferi daha resmen açıklamayı hedefleyen Cimbom'a kötü haber geldi. Bournemouth, Galatasaray'ın listesinde olan Evanilson için Porto ile anlaşma sağladı.

Dominic Solanke gidiyor, Evanilson geliyor

Premier Lig ekibi Bournemouth, Tottenham'a transfer olan Dominic Solanke'nin yerini doldurmaya hazırlanıyor. Fabrizio Romano'nun haberine göre, İngiliz ekibi, Evanilson transferi için Porto ile anlaşma sağladı.

Bournemouth'tan dudak uçuklayan bonservis

Bournemouth, bu transfer için Porto'ya 47 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Sözleşmede Porto'nun sonraki satıştan yüzde 10 pay hakkı da olacak.

Evanilson'un kısa süre içerisinde Bournemouth için sağlık kontrolünden geçmesi ve yeni takımına katılması bekleniyor.

Evanilson'un performansı

2020 yılından bu yana Porto'da oynayan 24 yaşındaki Evanilson, Portekiz temsilcisinde sahaya çıktığı 154 maçta 60 gol attı ve 21 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler