Transferde Galatasaray'dan Jhon Arias hamlesi! Resmi teklif yapıldı

13.08.2024 - 08:44 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 10:07

Galatasaray, Brezilya’da Fluminense takımının formasını giyen Jhon Arias’ı renklerine bağlamak için harekete geçti. Detaylar haberimizde...

Transferde Galatasaray'dan Jhon Arias hamlesi! Resmi teklif yapıldı

AJANSSPOR - HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, daha önce de gündeme gelen Kolombiyalı kanat oyuncusu için resmi teklifte bulundu.


Jhon Arias operasyonu

Milliyet'in haberine göre; Galatasaray Brezilya ekibi Fluminense'nin 36 yaşındaki kanat oyuncusu Jhon Arias'ı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Hızı ve tekniği ile dikkat çekiyor

Sağ ve sol kanatta görev yapabilen ayrıca zaman zaman 10 numara pozisyonunda da forma giyen 26 yaşındaki yetenekli futbolcu hız ve tekniği ile dikkat çekiyor.

Galatasaray'dan 10 milyon Euroluk teklif

Teknik Direktör Okan Buruk’un 1.68 boyundaki başarılı futbolcuyu ısrarla istediği, Brezilya ekibin 15 milyon bonservis bedeli belirlediği öğrenildi. Galatasaray’ın ise Arias için 10 milyon euroyu gözden çıkarıdığı bildirildi.

Galatasaray'ın teklifine sıcak bakıyor

Copa America’daki başarılı performansı ile dikkat çeken ve aynı zamanda Davinson Sanchez’in vatandaşı olan Arias’ın da sarı-kırmızılıların teklifine sıcak baktığı belirtildi. Fluminense ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunan Arias, Kolombiya formasıyla final oynadığı Copa America’da 6 maçta 2 asiste imza atmıştı.

Piyasa değeri 14 milyon Euro

Güncel bonservis değeri 14 milyon euro olan Jhon Arias, Fluminense’nin en etkili hücum kozları arasında yer alıyor. Kolombiyalı futbolcunun 176 resmi maçta 36 gol, 40 asisti bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler