Galatasaray'a İki Yıldızdan Kötü Haber | Transfer Haberleri

09.03.2023 - 09:05 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 09:15

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından lider Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-kırmızılı takıma Di Maria ve Firmino'dan kötü haber geldi.

Galatasaray'a İki Yıldızdan Kötü Haber | Transfer Haberleri

Sezon başında Lucas Torreira, Dries Mertens, Juan Mata ve Mauro Icardi gibi dünya yıldızlarını renklerine bağlayarak gövde gösterisi yapan Sarı-Kırmızılı ekip devre arasında ise Nicolo Zaniolo, Adekugbe ve Kaan Ayhan hamleleriyle adeta şovu sürdürdü. Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'da hedef Angel Di Maria ve Roberto Firmino. İşte detaylar...

Devler Firmino'nun peşine düştü

Fanatik'te yer alan habere göre; Aslan yeni sezon için de transfer mesaisina tam gaz devam ediyor. Tam da Galatasaray'ın sezon sonu için transfer görüşmelerine başladığı dönemde Liverpool'dan ayrılacağı kesinleşen Roberto Firmino, devleri peşine taktı.

Barcelona ve Inter takip ediyor

Türkiye'den Fenerbahçe'nin de kadrosuna katmak istediği 31 yaşındaki Brezilyalı yıldızla, Barcelona ve Inter'in temasa geçtiği ortaya çıktı. Sambacı'nın menajerlik şirketiyle masaya oturan iki dev kulüp de Firmino'nun transferini bir an önce bitirmeyi ve resmen açıklamayı hedefliyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan depremzede takıma jest
Habere Git

Transferde Galatasaray'ın şansı azaldı

Ada basınında yer alan haberlere göre, Barcelona ile Inter'in devreye girmesiyle, Galatasaray'ın bu transferdeki şansı oldukça azalmış durumda. 

Sarı-Kırmızılılar ise süreci yakından takip ediyor. Firmino'yu ikna için Brezilyalı efsane Taffarel'in devrede olduğu belirtiliyor.

Angel Di Mario için Juventus'tan flaş hamle

Galatasaray'ın yaz döneminde bonservis bedeli ödemeden renklerine bağlamak istediği Angel Di Mario için Juventus'tan flaş hamle... Arjantinli yıldız, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada İtalyan kulübünde bir kriz olduğunu ve istediği teklifi alamadığını açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Rus cephesinden Yusuf Yazıcı sözleri: "Nasıl geleceğine bağlı"
Habere Git

Erden Timur'la yemek yediler

Erden Timur'un Torino'da bizzat yemek yediği 35 yaşındaki yıldız, bu görüşme sonrası Avrupa'da kalmak istediğini de net şekilde dile getirdi. 

Calvo: "Onu kesinlikle kadromuzda tutmak istiyoruz"

Ancak Juve bu süreçte boş durmadı ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantinli için bir teklif paketi hazırladı. Kulüp direktörü Francesco Calvo, "Di Maria bir lider. Onu kesinlikle kadromuzda tutmak istiyoruz. Yeni sözleşme için görüşmelere başladık. Kendimize güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu sezon Juventus ile 23 maça çıkan, 7 gol ve 7 asist ile oynayan Di Maria'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. 30 Haziran 2023'te kontrarı sona erecek olan Roberto Firmino ise bu sezon oynadığı  27 maçta 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler