Galatasaray'da Hakim Ziyech şoku!

12.09.2024 - 18:02 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 18:18

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech'in sakatlandığı iddia edildi. Ziyech'in kaç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Hakim Ziyech şoku!

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray'a Faslı oyuncusu Hakim Ziyech'ten kötü haber geldi. Ziyech'in sakatlandığı iddia edilirken, sahalardan kaç hafta uzak kalacağı da belirtildi.

Ziyech sakatlandı

Spor Gecesi'nin haberine göre; Galatasaray'da Hakim Ziyech sakatlandı. Ziyech'in yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

5 maç kaçıracak

Hakim Ziyech'in sakatlığı 3 hafta sürdüğü takdirde, Süper Lig'de oynanacak olan Çaykur Rizespor, Gaziantep FK, Fenerbahçe ve Kasımpaşa maçlarını kaçıracak. Ziyech ayrıca Avrupa Ligi'ndeki PAOK maçında da forma giyemeyecek.

Ayrılığı gündeme geldi

Yaz boyunca Galatasaray'da ayrılığı gündemde olan Hakim Ziyech ile Suudi Arabistan, Katar ve Yunanistan ekiplerinin ilgilendiği iddia edilmişti.

Ancak Sarı-Kırmızılı takımda Kerem Aktürkoğlu ve Wilfried Zaha gibi kanat oyuncularının ayrılığı, Ziyech'in transferini rafa kaldırdı.

G.Saray performansı

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'ın yolunu tutan Hakim Ziyech, 27 maçta forma giydi ve 8 gol, 4 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler