Galatasaray'dan George Gardi'ye geri dön teklifi!

05.08.2024 - 16:11 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 16:31

Son dakika haberleri. Süper Lig takımlarından Galatasaray, İtalyan menajer George Gardi'ye transfer ve yönetimde rol üstlenmek için teklifte bulundu...

Galatasaray'dan George Gardi'ye geri dön teklifi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig maçları öncesi Süper Kupa finalinde Beşiktaş'a 5-0 mağlup olarak ağır bir yenilgi alan Galatasaray, rotasını İtalyan menajere çevirdi.

Galatasaray, George Gardi ile görüşüyor

Yeni sezon öncesi Michy Batshuayi ve Gabriel Sara'yı transfer eden sarı-kırmızılı takımın, İtalyan menajer George Gardi ile görüşmelere başladığı iddia edildi.

Teklif yapıldı

TuttoMercatoWeb Şef Editörü Marco Conterio'nun haberine göre; Galatasaray'ın, ünlü İtalyan menajer George Gardi'ye transferler ve kulüp yönetiminde önemli resmi bir rol üstlenerek kulübe geri dönmesini teklif ettiği belirtildi.

Galatasaray'a kazandırdığı yıldız futbolcular

George Gardi; Nicolo Zaniolo, Lucas Torreira, Hakim Ziyech, Ndombele, Davinson Sanchez, Dries Mertens ve Mauro Icardi gibi dünya yıldızlarını Sarı-Kırmızılı takım kadrosuna dahil etmişti.

"Yaklaşık 15 yıldır bu piyasada çalışıyorum"

Geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda, Türkiye'de Galatasaray dışında Beşiktaş ve Trabzonspor'la da çalıştığını söyleyen Gardi, "Yaklaşık 15 yıldır bu piyasada çalışıyorum. En son gelenler her zaman en kolay hatırladıklarınızdır ama ben en başından, bana güven veren ve bugün belli terimlerle konuşmama izin veren birçok şampiyondan başlamak istiyorum. Mario Gomez, Eto'o, Hamsik, Bruno Pères, Nasri, Menez, Leonardo...

Torreira, Mertens, Icardi'nin öncüleridir. Sadece satın alma değil: Elmas, Fenerbahçe'nin en önemli gelirlerinden biriydi. Üç yıl önce, bugün Galatasaray'da sahip olduğum ortaklığa benzer bir ortaklığı Beşiktaş'la kurmuştum ve bu ortaklık şampiyonluğu kazanmamızla aynı zamana denk gelmişti.

"Vizyonumuzu Trabzonspor'a taşımamız istendi"

İki yıl önce ekibimden ve benden vizyonumuzu Trabzonspor'a taşımamız istendi ve tarihi bir başarı geldi. Galatasaray kötü bir dönemden geçiyordu. Ligde on üçüncü sırada, 3-4 maçtır galibiyet alamıyordu, Campos'un dehasının bile yeniden canlandırmayı başaramadığı bir zihniyet vardı.

Bu durumdan 12 ay içinde Old Trafford'da Şampiyonlar Ligi'nde galibiyete ulaştık. Söyleyebileceğim şey, bunun arkasında çok fazla çalışma olduğu ve bu ilişki devam edebilirse memnun olacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler