Galatasaray'a başkan adayı olacak mı?

16.03.2017 - 17:21 | Son Güncellenme: 16.03.2017 - 17:21

AJANSSPOR ÖZEL/Özgür SANCAR- Galatasaray'ın etkin isimlerinden, eski yönetim kurulu üyesi Cemal Özgörkey, başkan adaylığıyla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

 GALATASARAYLILIĞIMIZA YAKIŞMAZ
Gerçek Galatasaraylının görevde olan yönetime saygı duyması gerektiğini belirten Özgörkey, "Mevcut yönetim varken, benim başkan adaylığı açıklaması yapmam Galatasaraylılığıma yakışmaz. Biz başkan olduğumuzda çıkıp birileri başkanlık açıklaması yapsa, nasıl hissederiz bunu düşünmek gerekir. Mevcut yönetime saygı duymalıyız. Zaten önümüzdeki yıl bu zamanlarda olağan seçim sürecinde olacağız. O zaman adaylığımızla ilgili gelişmeyi zaten kamuoyu öğrenir. Ancak şu anda durduk yere adaylık konusunu gündeme getirmek bizim Galatasaraylılığımıza yakışmaz" dedi.

İBRA TEHLİKESİ?

Ay sonunda yapılacak mali genel kurulla ilgili düşüncesini de aktaran Özgörkey, "Yönetimin ibra edilmeme tehlikesiyle karşı karşı olduğunu düşünmüyorum. Böyle bir durumun olacağını sanmıyorum. Önemli bir mali genel kurul; ben de orada olacağım. İbra konusunda sorun yaşanacağını düşünmüyorum; ama mali yapı konusunda görüşlerimizi de genel kurulda açıklayacağız" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler