Galatasaray'a 2 şok birden

02.01.2021 - 20:23 | Son Güncellenme: 02.01.2021 - 20:29

Son dakika Galatasaray haberleri... TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da forma giyen Emre Kılınç, Antalyaspor ile oynanan maçta kırmızı kart gördü. Bir diğer sarı-kırmızılı futbolcu Marcao ise sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Galatasaray, sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı takımda Emre Kılınç 51. dakikada rakibine yaptığı hareket sonucu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Kılınç, Süper Lig kariyerindeki ilk kırmızı kartını gördü. 

Orta sahada Amilton’a yaptığı müdahale sonrasında hakem Abdulkadir Bitigen Emre’ye direkt kırmızı kart gösterdi. VAR’dan uyarı alan Bitigen pozisyonu izledikten sonra da kararını değiştirmedi.

2 maç kaçıracak

Direkt kırmızı kart gören 26 yaşındaki oyuncu Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarını kaçıracak. Sol kanat oyuncusu bu sezon forma giydiği 19 maçta 3 gol ve 2 asist ile oynamıştı.

Marcao da cezalı

Öte yandan Aslan'da savunma oyuncusu Marcao da 54. dakikada sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Marcao, Göztepe ile oynanan maçta da direkt kırmızı görmüş ve takımını 10 kişi bırakmıştı. Brezilyalı oyuncu Konyaspor deplasmanında forma giyemeyecek. 24 yaşındaki savunma oyuncusu bu sezon forma giydiği 17 maçta 1 gol ve 1 asist kaydetti.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler