Galatasaray zemin dinlemedi 2 dakikada 2 gol buldu

18.02.2024 - 19:23 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 19:32

Trendyol Süper Lig 26. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda karşı karşıya gelen Galatasaray, 2 dakikada Kerem Demirbay ve Sanchez ile gol buldu. Detaylar...

Galatasaray zemin dinlemedi 2 dakikada 2 gol buldu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig 26. haftasında Galatasaray deplasmanda Ankaragücü ile karşılaştı. Cim Bom, iki dakikada bulduğu gollerle maçta bir anda 2-0 öne geçmesini başardı. Hafta boyunca Ankaragücü zemini ise tartışma konusu olmuştu.

Demirbay yazdı

Sparta Prag karşısında takımını öne geçiren golü atan Kerem Demirbay, Ankaragücü deplasmanında da öne geçilen golü atan isim oldu. 13. dakikada kornerden gelen topa iyi yükselen Demirbay vurduğu kafa vuruşu ile skoru 1-0 getirdi.

Davinson 1 dakika sonra attı

Galatasaray, Kerem Demirbay'ın golüyle 1-0 öne geçmesinden 1 dakika sonra Davinson ile golü bulmayı başardı. 13. dakikada topu önünde bulan Davinson Sanchez, attığı golle skoru 2-0'a getirdi.

Zemin tartışma yaratmıştı

Ankaragücü- Galatasaray maçı öncesinde günlerce Eryaman Stadyumu zemini tartışma konusu olmuş Cim Bom, TFF'ye başvuru yapmıştı. Heyetin incelemesi sonrası maçın oynanmasına karar verildi. 19 Şubat'ta Gençlerbirliği-Bandırmaspor karşılaşması ise Eryaman Stadı yerine başka yere alınmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler