Galatasaray- Zalgiris Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

02.08.2023 - 10:51 | Son Güncellenme: 02.08.2023 - 20:24

Şampiyonlar Ligi ön elemede ikinci maçına çıkacak olan temsilcimiz Galatasaray, kendi sahasında Zalgiris Vilnius ile karşılaşıyor. Maç hangi kanalda ve ilk 11'ler gibi detaylar haberde.

Galatasaray- Zalgiris Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta Ve Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray, Zalgiris'i konuk edecek. Zorlu karşılaşmanın ne zaman ve hangi kanalda gibi aramalar sürüyor. İşte karşılaşmanın muhtemel ilk 11'leri ve detaylar...

Galatasaray - Zalgiris Vilnius maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Galatasaray - Zalgiris Vilnius maçı 2 Ağustos Çarşamba günü saat 21:30'da oyanancak. Müsabaka Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

Maçın hakemi belli oldu

Galatasaray - Zalgiris maçını Fransa Futbol Federasyonu'ndan Willy Delajod yönetecek. Delajod'un yardımcılıklarını Erwan Finjean ile Cyril Mugnier yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Thomas Leonard olacak.

İlgini Çekebilir
Kerem Demirbay'ın Galatasaray'a maliyeti belli oldu
Habere Git

11'ler belli oldu

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Oliveira, Berkan, Mertens, Barış Alper, Kerem, Halil.

Zalgiris: Gertmonas, Pavelic, Hnid, Vucur, Bopesu, Buff, Kendysh, Gorobsov, Golubickas, Mamic, Oyewusi

Nicolo Zaniolo kadroda yok

Sarı-kırmızılı takımda Nicolo Zaniolo, Zalgiris maçının 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı.

28. randevu

Galatasaray, Avrupa'nın 1 numaralı kupası elemelerinde 27 kez mücadele etti. Sarı-kırmızılı ekip 1993-1994 sezonundan beri katıldığı Şampiyonlar Ligi'nin 26 kez çıktığı eleme maçlarında 17 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 yenilgi yaşadı. Bu karşılaşmalarda 63 gol atan Galatasaray, kalesinde 31 gol gördü. Tarihinde 7'si doğrudan olmak üzere 16 kez Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele eden Galatasaray, 9 kez ön elemeyi geçme başarısı gösterdi.

Son 6 maç galibiyet alamadı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi elemelerinde çıktığı son 6 müsabakada galip gelemedi. "Devler Ligi" elemelerindeki son galibiyetini 2006-2007 sezonunda Çekya temsilcisi Mlada Boleslav ile yaptığı ilk maçta alan sarı-kırmızılılar, sonrasındaki 6 müsabakada galibiyet yüzü göremedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Galatasaray'a 1 numara savaşı!
Habere Git

Türkiye'nin Avrupa arenasındaki en başarılı ve tecrübeli futbol takımı Galatasaray, iki kez kupa kazanma başarısı gösterdi. Sarı-kırmızılı takım, Avrupa'da ilk kupasına teknik direktörü Fatih Terim yönetiminde 1999-2000 sezonunda ulaştı

Galatasaray, Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetini İsrail ekibi Maccabi Netanya, en farklı yenilgilerini ise Alman ekibi Bayern Münih ve İspanya temsilcisi Real Madrid karşısında yaşadı.

UEFA Avrupa Ligi'nin 2009-2010 sezonu 3. eleme turu rövanş maçında İsrail'in Maccabi Netanya ekibini konuk eden sarı-kırmızılı ekip, Ali Sami Yen Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 6-0 kazanarak Avrupa kupaları tarihindeki en farklı galibiyetine ulaştı.

Senin için hazırladığımız haberler