Galatasaray Hermoso transferinde sona geldi! İşte teklif...

29.08.2024 - 18:58 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 19:02

Galatasaray, Atletico Madrid'den ayrılan yıldız futbolcu Mario Hermoso ile anlaşmaya yakın. Hem stoper hem sol bekte oynayan oyuncuya yapılan teklif belli oldu.

Galatasaray Hermoso transferinde sona geldi! İşte teklif...

AJANSSPOR HABER

Önce 5-0'lık Süper Kupa mağlubiyeti, sonrasında Young Boys mağlubiyetlerinin ardından alarma geçen Galatasaray yönetimi, savunma hattına çözümü İspanya'dan üretti.

Mario Hermoso Galatasaray'ın radarında

Kaya Temel'in haberine göre Galatasaray, transfer gündemine Mario Hermoso'yu aldı. Sarı-Kırmızılılar, Atletico Madrid'den ayrılan ve bonservisini elinde bulunduran oyuncu ile görüşmelere başladı.

İşte Galatasaray'ın teklifi

Galatasaray yönetiminin İspanyol stoper Mario Hermoso için 7 milyon Euro'yu gözden çıkarttığı bildirildi. Ayrıca taraflar arasında anlaşmanın yakın olduğu kaydedildi.

Beşiktaş da ilgileniyordu!

29 yaşındaki stoper için bu sezon Beşiktaş'ın da teklif götürdüğü, fakat tarafların anlaşamaması sonucu transferin rafa kaldırıldığı konuşuluyordu. Siyah-Beyazlı ekip ilerleyen dönemde stoper tandemindeki eksikliği Gabriel Paulista, Emirhan Topçu ve Felix Uduokhai transferleri ile kapattı.

Mario Hermoso'nun performansı

Kariyerinde toplam 304 maça çıkan tecrübeli stoperin 15 gol 12 asistlik skor katkısı bulunuyor. Yıldız oyuncunun Transfermarkt'a göre piyasa değeri 25 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler