Galatasaray Vidal ile ilgileniyor!

25.03.2021 - 20:49 | Son Güncellenme: 25.03.2021 - 21:26

Galatasaray haberleri… İtalyan gazeteci Lorenzo de Caprio, İtalya Serie A Ligi ekiplerinden Inter Milan’da forma giyen Şilili yıldız futbolcu Arturo Vidal ile Galatasaray’ın ilgilendiğini açıkladı. Peki de Caprio, başka neler söyledi? Arturo Vidal’in kariyer istatistikleri nasıl? Detaylar haberimizde…

AJANSSPOR-HABER

Ünlü İtalyan gazeteci Lorenzo de Caprio, Inter Milan'da sıkıntılı günler geçiren Şilili futbolcu Arturo Vidal'in yaz transfer döneminde Galatasaray'a gelebileceğini söyledi.

Vidal, Inter’de bekleneni veremedi

Radyospor'a konuk olan di Caprio, “Vidal beklenen performansı çok uzağında. Inter'de yeterli oranda süre alamıyor. Sakatlık sorunu da oldu.” ifadelerini kullandı.

Antonio Conte onu istemiyor

Inter Milan’ın deneyimli menajeri Antonio Conte’nin, Şilili yıldızı kadroda düşünmediğini söyleyen di Caprio, “Inter yönetimi, maaşı yüksek olduğu için onunla yolları ayırmak istiyor. Bir yıl daha sözleşmesi var; ama sezon sonunda ayrılacaklar. Conte onu artık düşünmüyor.” şeklinde konuştu.

Galatasaray ve Marsilya ön plana çıkıyor

Arturo Vidal’in Fransız ekibi Marsilya’ya daha yakın olduğunu, fakat Galatasaray dahil bir çok önemli kulübün Vidal ile ilgilendiğini belirten ünlü gazeteci, “Galatasaray'ın da aralarında bulunduğu önemli kulüpler onun transferiyle ilgileniyor. Jorge Sampaoli, onu Marsilya'ya istiyor. İkilinin iyi ilişkileri onu Marsilya'ya daha yaklaştırıyor.” dedi.

Arturo Vidal’in istatistikleri

Tecrübeli orta saha, kariyeri boyunca Colo Colo, Bayer Leverkusen, Juventus, Bayern Münih, Barcelona ve Inter Milan gibi dev kulüplerin formaları ile toplamda 576 maça çıktı. Vidal, bu maçlarda 106 gol atarken, 76 da asist kaydetti.

2007 yılından beri görev aldığı Şili Milli Takımı ile 119 resmi maça çıkan 33 yaşındaki futbolcu, 32 gol, 9 asistlik performans sergiledi.

Bu sezon ise, İtalyan devi Inter’de 30 maçta 1.684 dakika süre alan Vidal, takımına 2 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler