Galatasaray ve Başakşehir, Kiril Despodov'u transfer etmek istiyor iddiası

21.01.2022 - 09:11 | Son Güncellenme: 21.01.2022 - 09:14

Galatasaray yeni teknik direktörü Domenec Torrent ile de ligde kötü gidişini sürdürürken sarı kırmızılar için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Galatasaray ve Başakşehir, Kiril Despodov'u transfer etmek istiyor iddiası

Ligde son olarak dün akşam sahasında Kasımpaşa'ya yenilerek küme düşme hattıyla olan puan farkı 4'e düşen Galatasaray'da gözler transfere çevrildi.

Kiril Despodov sürprizi!

Gustavo Assunçao, Ryan Balel ve Christian Luyindama ile yollarını ayırmaya planlayan sarı kırmızılı takımın, Bulgaristan Ligi lideri Ludogorets'in 25 yaşındaki futbolcusu Kiril Despodov'u kadrosuna katmak istediği ileri sürüldü. 

G.Saray ve Başakşehir Despodov'u istiyor

İskoç basınından Daily Record'un haberine göre; Galatasaray'ın yanı sıra Süper Lig'den Başakşehir de Bulgar futbolcu Despodov'u transfer etmek için girişimlere başladı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray istedi Mallorca aldı!
Habere Git

G.Saray ve Başakşehir'in rakipleri Rangers ve Olympiakos

Habere göre, Ludogorets'in sezon başında İtalyan ekibi Cagliari'den 2 milyon Euro'ya transfer ettiği ve sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek olan sağ kanat oyuncusu için İskoçya'dan Rangers da transfer teklifinde bulundu. Despodov'un bir başka talibinin ise Yunan temsilcisi Olympiakos olduğu ifade edildi.

9 gol, 12 asistlik performans

Piyasa değeri 3,2 milyon Euro olan 25 yaşındaki futbolcu bu sezon Bulgaristan ekibinde 29 maçta sahaya çıkarken 9 maçta 9 kez rakip fileleri havalandırdı. Kiril bu maçlarda 12 de gol pası verdi.

Milli Takım forması da giyiyor

Kariyerinde Litex Lovech, CSKA-Sofia, Cagliari ve Sturm Graz formaları giyen Despodov, Bulgaristan Milli Takımı'nın  formasını da 26 kez giydi ve 3 gol kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler