Galatasaray üç yıldızı bitiriyor! Geliş tarihleri...

31.08.2024 - 10:09 | Son Güncellenme: 31.08.2024 - 10:12

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray transfer çalışmalarına devam ederken Jhon Arias, Hermoso ve Jakobs transferinde sona geldi. Detaylar...

Galatasaray üç yıldızı bitiriyor! Geliş tarihleri...

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi'nden elenip yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Cim Bom, Köhn ve Zaha'yı kiralık olarak yollarken takıma üç oyuncu daha getirmek istiyor. İşte listeye giren isimler ve son durumları...

Jakobs İstanbul'a geliyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar, ilk olarak Monaco’nun sol beki İsmail Jakobs’la anlaştı. 25 yaşındaki Senegalli futbolcu, 2 milyon Euro kiralama ücreti ve 8 milyon Euro zorunlu satın alma maddesiyle birlikte transfer ediliyor. Jakobs, İstanbul’da sağlık kontrollerinden geçtikten sonra Sarı Kırmızılılar’a resmi imza atacak.

Hermoso ''Evet'' dedi

Bu yaz Atletico Madrid’le sözleşmesi sona eren, birçok kulüple masaya oturmasına rağmen teklifleri kabul etmeyen Mario Hermoso, Galatasaray’a “Evet” diyen bir diğer yıldız oldu. 29 yaşında 1.84 boyundaki sol ayaklı stoper, Cim Bom’a 3 senelik imza atacak. Bonservisi elinde olan İspanyol savunmacı, Galatasaray’dan imza parası da dahil olmak üzere yılda 5.5 milyon Euro kazanacak.

Jhon Arias listede

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre ise; Cim Bom sadece savunma hattını güçlendirme kalmadı, hücuma da takviye planlıyor. Fluminense forması giyen 26 yaşındaki Kolombiyalı sağ açık Jhon Arias, Galatasaray’ın üçüncü takviye hedefi. Kariyeri boyunca Güney Amerika kulüplerinde oynayan Arias, Sarı-Kırmızılı takımla birlikte Avrupa’ya adım atmayı kabul etti. Galatasaray bu transferi kiralık olarak gerçekleştirmeye çalışıyor. Mutabakat sağlanırsa kontrata şarta bağlı satın alma opsiyonu da eklenmesi düşünülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler