Galatasaray transferi bitirdi... Yeni sezon için anlaşma!

25.01.2021 - 18:51 | Son Güncellenme: 26.01.2021 - 08:29

Son dakika Galatasaray haberleri... Aytemiz Alanyaspor'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Salih Uçan hakkında flaş açıklama geldi. Salih Uçan'ın Bucaspor'dan hocası Sait Karafırtınalar, Salih'in gelecek sezon Galatasaray'la anlaştığını söyledi. Sait Karafırtınalar, Taylan Antalyalı, Umut Meraş ve Ajdin Hasic hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Galatasaray transferi bitirdi... Yeni sezon için anlaşma!

AJANSSPOR-

Teknik direktör Sait Karafırtınalar gündeme dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Sait Karafırtınalar, "Ajdin Hasic ile Ümraniyespor'da çalıştık. Hasic'e Ümraniye'de şans verdik, bu sezon Beşiktaş'ta da forma şansı buldu. Hasic bence şansını iyi değerlendirdi." dedi.

Bucaspor'dan öğrencileri Salih Uçan ve Taylan Antalyalı hakkında ise Karafırtınalar, "Salih Uçan ve Taylan Antalyalı ile gurur duyuyorum. Bu iki futbolcuya ilk kez bizim ekibimiz forma şansı verdi. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Unutmadan söyleyelim; Umut Meraş'la da Boluspor'da çalıştık. Umut'a o dönem Galatasaray'dan teklif de gelmişti. Fakat o dönem bu transfer olmamıştı." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Salih'in Galatasaray'la anlaştığını öğrendim'

Sezon başında Ümraniyespor'daydım ve Galatasaray'la hazırlık maçı yaptık. O gün demiştim 'Bu sezon Taylan'ın sezonu olur, orta sahada Donk değil Taylan oynar' diye. Nitekim de böyle oldu. Taylan ve Salih modern futbolu çok iyi oynuyor. Salih Uçan'ın sezon sonu için Galatasaray'la anlaştığını öğrendim. Salih'in daha önce böyle bir deneyimi var, Fenerbahçe'de ve Roma'da oynadı. Salih'in Galatasaray'da başarılı olacağını düşünüyorum."

Sait Karafırtınalar, uygulamaya giren 5 oyuncu değiştirme hakkının futbolu olumlu yönde etkileyeceğini söylereyerek sözerini tamamladı.

Atan da açıklamıştı: 'Görüştüğü kulüp var'

Öte yandan Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan geçtiğimiz haftalarda Salih'in geleceği hakkında şu sözleri söylemişti:

"Salih sezon sonu kontratı biten oyuncu ve bir görüşme yaptığı kulüp var. Herhalde çok iyi sonuçlanmadı. Ben de sözleşmesinin uzatılması konusunda bir istekte bulunmuştum ama bu da olumlu sonuçlanmadı."

21 maçta oynadı

27 yaşındaki futbolcu bu sezon Alanyaspor'da 21 maçta süre aldı ve 1 gol ile 1 asist yaptı.

Salih Uçan'ın kariyerinde Bucaspor, Fenerbahçe, Roma, FC Sion, Empoli ve Alanyaspor takımları bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler