Galatasaray transferde rotayı İngiltere'ye çevirdi! En ciddi aday...

23.07.2024 - 11:25 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 11:56

Transfer haberleri. Guela Doue transferinden vazgeçen Süper Lig takımlarından Galatasaray aradığı sağ beki İngiltere Premier Ligi'nde buldu. İşte detaylar.

Galatasaray transferde rotayı İngiltere'ye çevirdi! En ciddi aday...

AJANSSPOR-HABER

Fransa Ligi ekiplerinden Rennes'te forma giyen Guela Doue transferinden vazgeçtiklerini açıklayan Galatasaray yönetimi, aradığı sağ beki İngiltere'de buldu.

Kieran Trippier listede

TBR Football sitesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın, İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Newcastle United forması giyen Kieran Trippier ile ilgilendiği belirtildi.

Talibi çok

Haberde, 33 yaşındaki sağ bek oyuncuyu Bayern Münih, Milan, Monaco ve Suudi Arabistan kulüplerinin de kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

En ciddi aday Galatasaray

Bu kulüpler arasında en ciddi ilgiyi gösteren takımın Galatasaray olduğu kaydedildi.

Newcastle United ayrılmasına sıcak bakıyor

Newcastle United'ın, 1 yıl daha sözleşmesi bulunan İngiliz sağ bekin ayrılmasına sıcak baktığı belirtildi.

Newcastle United performansı

2022 yılında Atletico Madrid'den Newcastle United'a transfer olan Kieran Trippier, çıktığı 92 karşılaşmada 4 gol ve 21 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Başarılı futbolcu Newcastle United dışında kariyerinde Burnley, Tottenham, Barnsley, Atletico Madrid ve Manchester City Rezerv takımlarında forma giydi.

İngiltere Milli Takımı'nda da oynayan yıldız futbolcu, söz konusu çıktığı 54 karşılaşmada 1 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler