Galatasaray transfer görüşmelerine başladı: Yeni hedef Hırvat orta saha

01.08.2024 - 10:34 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 10:41

Gelecek sezon öncesi orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray'da yeni transfer hedefi ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, Hırvat yıldız için görüşmelere başladı.

Galatasaray transfer görüşmelerine başladı: Yeni hedef Hırvat orta saha

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Süper Lig devi Galatasaray, orta saha pozisyonu için arayışlarını sürdürüyor. Yeni sezon öncesi; Wendel, Scott McTominay, Richard Rios ve Morten Frendrup gibi yıldızlar için girişimlerde bulunan Sarı-Kırmızılıların son hedefi belli oldu. Detaylar...

G.Saray'dan yeni hamle

Salzburger Nachrichten'de yer alan habere göre; Galatasaray, Avusturya Ligi ekiplerinden Red Bull Salzburg forması giyen Luka Sucic için transfer görüşmelerine başladı.

Görüşmeler başladı

Çıkan haberde Salzburg'un, 21 yaşındaki Hırvat yıldıza transfer görüşmeleri için izin verdiği belirtilirken, oyuncunun menajerinin temaslara başladığı kaydedildi. Haber detayında, Sucic'in gelecek sezonda Avusturya temsilcisinin formasını giymeyeceğinin altı çizildi.

Dev rakipler

Luka Sucic ile yalnızca Galatasaray'ın değil, Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden Monaco ve Borussia Dortmund'un da ilgilendiği ve transfer görüşmelerinde bulunduğu belirtildi.

Salzburg performansı

Red Bull Salzburg ile 128 maçta forma giyen Luka Sucic, 18 kez ağları havalandırırken, 19 da asist yapmayı başardı.

Sözleşmesinin son senesi

Avusturya ekibiyle sözleşmesi gelecek yıl sona erecek olan genç yıldızın güncel piyasa değeri ise 15 milyon Euro seviyesinde.

Senin için hazırladığımız haberler