Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımına yeni sponsor

03.12.2018 - 21:25 | Son Güncellenme: 03.12.2018 - 21:25

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği, Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın ulaşım ve konaklama sponsoru oldu.

 

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda düzenlenen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Cansever ve Mahmut Recevik, 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve 1905 GSYİAD yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İmza töreni ve toplu fotoğraf çekiminin ardından Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, 1905 GSYİAD Derneği Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve 1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mert Emiroğlu GS TV'ye açıklamalarda bulundu.

Başkan Yardımcısı Yusuf Günay şu ifadeleri kullandı:

“Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü. Böylesine anlamlı bir günde GSYİAD’ın bize büyük bir sürprizi oldu. Her zaman olduğu gibi GSYİAD bugün de bizim ve Engelsiz Aslanlarımızın yanında. Sayın İbrahim Hatipoğlu’nun başkanlığında tüm GSYİAD’a canı gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. İbrahim Bey çok iyi bir Galatasaraylı. Hayatının her anında bu heyecanı hissediyoruz kendisinden. Sadece Engelsiz Aslanlara değil diğer alanlarda da sponsorlukları olacak. Onun da inşallah yakında müjdesini vereceğiz. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum.”

GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ise şunları söyledi:


“Burada bulunmak çok güzel, böylesine anlamlı bir günde burada bulunmak ise çok daha güzel. Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü tekrar kutluyoruz. Tüm engelli kardeşlerimiz için bugünün önemini vurgulamak lazım. İnançla ve sevgiyle aşılamayacak hiçbir engel olmadığını düşünüyoruz. Ülkemizde ve Dünya’daki nüfusun yaklaşık %15’inin engelli sınıfına girdiğini düşünürsek yaklaşık 1.5 milyar engelli insanın yaşadığı bir Dünya’dayız. Amacımız engelleri ortadan kaldırıp bu kardeşlerimizin de hayatın bir parçası olmasına bir nebze destek olabilmek. Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız da bu anlamda Galatasaray şubeleri içerisinde hem sosyal sorumluluk içeren hem de spor etkinliğini bir araya getiren önemli bir öge. Bu şubeye destek olmak bizim için gurur verici.”

1905 GSYİAD Yönetim Kurulu Üyesi Mert Emiroğlu ise şu sözleri kullandı:


“Bugün çok önemli bir gün, Dünya Engelliler Günü. Biz Engelsiz Aslanlarımıza yıllardır destek veriyoruz. Onların her zaman arkasındayız. Neredeyse her maçlarına gidiyoruz. Büyük bir heyecanla onları izliyoruz. Buradan bu vesileyle hem ultrAslan’a hem de taraftarımıza bir çağrıda bulunmak istiyoruz. Takımımızın maçlarına gelsinler. Orada harika bir satranç oynanıyor. Müthiş ve kıran kırana geçen bir mücadele var. Dolayısıyla bu fırsatı hem onlar bize veriyor hem de biz onlara veriyoruz. Bugün bu sponsorluk anlaşmasını imzaladığımız için çok mutluyuz. Umarım devamını da getireceğiz. Galatasaray için her zaman elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

Senin için hazırladığımız haberler