Kopenhaglı Jordan Larsson'dan Galatasaray taraftarına övgü

22.09.2023 - 09:13 | Son Güncellenme: 22.09.2023 - 09:28

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile 2-2 berabere kalan Kopenhag'ın oyuncu Jordan Larsson, geri dönüş yaşanan maçta taraftarı övdü.

Kopenhaglı Jordan Larsson'dan Galatasaray taraftarına övgü

AJANSSPOR HABER

Galatasaray-Kopenhag maçının etkileri sürmeye devam ediyor. Kopenhag oyuncusu Jordan Larsson, zorlu karşılaşmada taraftardan etkilendiğini açıkladı. 

''Daha önce böyle ses görmedim''

Bold.dk'da yer alan habere göre; Kopenhag'ın futbolcusu Jordan Larsson, ''RAMS Park harikaydı. Daha önce hiç bu kadar yüksek düzeyde bir ses deneyimi yaşamamıştım.'' dedi.

Henrik Larsson'un oğlu

Kariyerinde Barcelona ve Manchester United gibi kulüpler bulunan bir dönemin efsane futbolcularından birisi olan Henrik Larsson, Galatasaray'ın gündemindeki Jordan Larsson'un babası. Henrik Larsson, 2009 yılında ülkesinin takımı Helsingborg'da futbola veda etmişti.

Carl Henrik Jordan Larsson 20 Haziran 1997 yılında Hollanda'da doğdu. Kariyerine 2010'ların başında İsveç takımı Högaborgs BK ile başladı. Helsingborgs IF , NEC Nijmegen ve IFK Norrköping takımlarında oynadıktan sonra  2019'da Spartak Moskova'ya transfer oldu.

2018'de İsveç milli takımı için uluslararası maçına çıktı. 2 Ağustos 2019'da Rusya Premier Ligi kulübü FC Spartak Moskova'ya transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler