Galatasaray, Arsen Zakharyan'dan Vazgeçmiyor | Transfer Haberleri

20.02.2023 - 08:53 | Son Güncellenme: 20.02.2023 - 15:36

Transfer haberleri... Son olarak Nicolo Zaniolo'yu transfer eden Süper Lig takımlarından Galatasaray, Arsen Zakharyan için de ısrarını sürdürüyor. Detaylar.

Galatasaray, Arsen Zakharyan'dan Vazgeçmiyor | Transfer Haberleri

Son olarak AS Roma'dan İtalyan yıldız oyuncu Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katan Galatasaray, transferde üç isim üzerine yoğunlaştı.

Fanatik'te yer alan habere göre; Paulo Dybala, Angel Di Maria ve Arsen Zakharyan'ı isteyen Cim Bom'da, flaş gelişmeler yaşanıyor. 

Galatasaray'ın Arsen Zakharyan ısrarı

Galatasaray Yönetimi, Rusya'da Dinamo Moskova forması giyen Rus yıldız Arsen Zakharyan'ı kadrosuna katmak için yoğunlaştı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yıldız oyuncu için teklif yaptı
Habere Git

Cim Bom, 5 Mart'ta sona erecek devre arası transfer döneminin sonuna kadar 19 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. 

Galatasaray şartları zorlayacak

Daha önce 11+2 milyon Euro'luk teklif yapan Aslan, Rus futbolcu için şartları zorlayacak. On numaranın yanı sıra orta sahanın sağ ve sol bölgelerinde de forma giyebilen Zakharyan'ı, teknik ekipte çok istiyor.

Di Maria sezon sonu

Sarı-Kırmızılılar'ın transfer listesinde bulunan bir diğer isim de Juventus'un yıldızı Angel Di Maria'ydı.

İlgini Çekebilir
Çocuk voleybolculara mezar olan İsias kararına tepki
Habere Git

Fakat yaşanan son gelişmeler doğrultusunda Zakharyan'a odaklanan Aslan, Di Maria'yı sezon sonunda bitirmeye çalışacak. Aynı şekilde Roma'da görev yapan Paulo Dybala'nın transferinin de yaz sezonuna sarkması bekleniyor.

Dinamo Moskova iddiaları yalanladı

Dinamo Moskova kulübü, geçtiğimiz günlerde Arsen Zakharyan'ın, "Galatasaray'a gelmeyi çok istiyorum, transferin gerçekleşmesini umuyorum. Kulüpler arasında görüşmeler devam ediyor" iddialarını yalanladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Kesinlikle sahte haberdir. Yazıklar olsun sana. Arsen seninle konuşmadı" ifadelerine yer verildi.

Senin için hazırladığımız haberler