Galatasaray rakibi Bayern Münih'in oyuncusu Matthijs de Light sakatlandı

02.11.2023 - 00:10 | Son Güncellenme: 02.11.2023 - 01:01

UEFA Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Galatasaray'ın rakibi Alman devi Bayern Münih'te Matthijs de Light Saarbrücken karşılaşmasında sakatlık yaşadı.

Galatasaray rakibi Bayern Münih'in oyuncusu  Matthijs de Light sakatlandı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bayern Münih, Almanya Kupası'nda mücadele ederken 24 yaşındaki savunma oyuncusu Matthijs de Light de sakatlandı. 

De Light yerine Laimer girdi

Bayern Münih, Almanya Kupası maçında Saarbrücken'e konuk oldu. Bayern 1-0 öndeyken, Matthijs de Light, Di Mechele'yle mücadelesinde yerde kaldı. Sakatlanan Hollandalı savunma oyuncusu, 25. dakikada yerini Konrad Laimer'e bıraktı. 

Savunmada 3 eksik

Bayern Münih'te savunmada Dayot Upamecano ve Raphael Guerreiro'nun da sakatlıkları bulunuyor. Matthijs de Light ile sakatlık sayısı 3'e yükseldi.

1 hafta sonra rakip Galatasaray

Bayern Münih, İstanbul'da 3-1 galip geldiği Galatasaray'ı 8 Kasım'da Allianz Arena'da konuk edecek. 8 Kasım Çarşamna günü oynanacak karşılaşma 23.00'da ekranlara gelecek.

Bayern Münih 3. Lig ekibine elendi

Bayern Münih, maçtan 2-1 yenik ayrılarak kupadan elendi ve son yılların en büyük sürprizlerinden biri ortaya çıktı. Bayern, 3. Lig ekibi karşısında 1-0 öne geçmesine karşın; Saarbrücken Sontheimer ve Gaus'un (90+6) golleriyle maçtan 2-1 yenik ayrıldı.

Bayern Münih, 23 yıl sonra ilk kez 2. turda Almanya Kupası'na veda etti.  

Senin için hazırladığımız haberler