Galatasaray LEN Challenger Cup'ta avantajı kaptı!

06.04.2024 - 20:07 | Son Güncellenme: 06.04.2024 - 20:21

Galatasaray sutopu takımı, LEN Challenger Cup finalinin ilk ayağında Sloven ekip AVK Triglav Kranj'ı mağlup ederek avantajı kaptı. İşte tüm detaylar...

Galatasaray LEN Challenger Cup'ta avantajı kaptı!

AJANSSPOR HABER

LEN Challenger Cup finalinin ilk ayağında temsilcimiz Galatasaray, Kalamış'ta Sloven takım AVK Triglav Kranj'ı konuk etti. Sarı kırmızılılar rakibini 14-6'lık skorla mağlup ederek röavanş karşılaşması öncesinde 8 sayılık avantaj yakaladı.

Galatasaray ilk yarıda işi çözdü

Galatasaray Sutopu Takımı, LEN Challenger Kupası finalinin ilk maçında mücadeleye hızlı başlayarak ilk periyodu 3-2 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstünlüğünü sürdüren Galatasaray, devreye 8-4 önde girdi.

8 sayılık farkla mağlup etti

Mihailovic Predrag yönetimindeki Galatasaray, Atakan Destici'nin yıldızlaştığı maçta rakibini 14-6'lık skorla mağlup etti ve final için hanesine 8 sayılık fark avantajı yazdırmayı bildi.

Atakan Destici yıldızlaştı

Galatasaray Su Topu Takımının sporcularından Atakan Destici, Slovenya takımına tam 5 gol atarak yıldızlaştı. Destici'yi ise attığı 3 golle takımına destek veren Marko Krstic takip etti.

Rövanş maçı ne zaman?

Galatasaray, Sloven rakibi AVK Triglav Kranj ile 27 Nisan Cumartesi günü rövanş maçına çıkacak. Maç Slovenya'da oynanacak ve rakip kupa için temsilcimizi en az 9 farkla mağlup etmek zorunda.

Senin için hazırladığımız haberler