Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisini belirledi!

30.05.2024 - 09:16 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 09:35

Yeni sezonda Galatasaray'dan ayrılması beklenen ve ismi İspanya ve Hollanda takımlarıyla anılan Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis bedeli belli oldu. Detaylar.

Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun bonservisini belirledi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, takımdan ayrılması beklenen ve La Liga kulüplerinden Real Sociedad'ın transfer listesinde yer alan Kerem Aktürkoğlu'nun bonservis ücretini belirledi.

"Menajeri açıkladı: "Real Sociedad onu istiyor"

Dün Kerem Aktürkoğlu'nun yeni menajeri William Davila, Real Sociedad iddialarıyla ilgili Radyospor'a özel açıklamalar yaptı. Real Sociedad iddialarını doğrulayan Davila, "Evet, Kerem Aktürkoğlu'nun tarzını beğeniyorlar, Real Sociedad onu istiyor..." ifadelerini kullandı.

Özellikle sezonun son döneminde formasını Hakim Ziyech’e kaybeden Kerem Aktürkoğlu’nun, şampiyonluk kutlamalarındaki açıklamaları, “Veda” olarak belirtilmişti. 

İlgini Çekebilir
PAOK'tan, Beşiktaş'ın hoca adayları arasındaki Razvan Lucescu için açıklama!
Habere Git

Prensip anlaşmasına varıldı

Sarı-kırmızılı futbolcuyla ilgili detaylar netleşmeye başladı. Milli oyuncunun, La Liga ekibi Real Sociedad ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Teklif 15 milyon Euro

Milliyet'te yer alan habere göre; bunun üzerine iki kulüp arasındaki pazarlığın başladığı, İspanyol kulübünün, yetenekli futbolcu için 12 milyon Euro'su garanti, 3 milyon Euro'su bonus olmak üzere toplam 15 milyon Euro'luk bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

MLS'ten de teklif geldi

Galatasaray ise teklif edilen bu rakamı yetersiz buldu, artırılmasını istedi. MLS’ten de yine Kerem’e ilgi olduğu, 15 milyon Euro'luk teklif geldiği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Transferde Sacha Boey sürprizi! Anlaşma sağlandı, Süper Lig'e dönüyor
Habere Git

Galatasaray'ın istediği bonservis ücreti

Sarı-kırmızılı yönetimin, bonuslarla birlikte 20 milyon Euro'nun altında bir satışa sıcak bakılmadığı öğrenildi. 

Cim-Bom’un, Kerem’in satışından gelecek parayla Alanyaspor’dan Oğuz Aydın ve Adana Demirspor’dan Yusuf Sarı’nın transferini gerçekleştireceği belirtildi. Teknik Direktör Okan Buruk’un, 2 yerli futbolcunun transferi için rapor verdiği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler