Galatasaray- Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

15.01.2024 - 05:54 | Son Güncellenme: 15.01.2024 - 18:56

Trendyol Süper Lig 20. haftasında Galatasaray kendi sahasında Modihome Kayserispor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın kanalı, ilk 11'leri ve detayları haberde.

Galatasaray- Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin Gaziantep FK maçından 3 puanla ayrılmasından sonra Galatasaray, puan farkını korumak için kendi sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. Zorlu maç ne zaman ve hangi kanalda? Detaylar...

Galatasaray-Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında yarın Mondihome Kayserispor'u konuk edecek. RAMS Park'ta yapılacak müsabaka, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Müsabaka beIN SPORTS'dan canlı yayınlanacak.

56. randevu

Galatasaray ile Kayserispor, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 55 kez rakip oldu. Söz konusu müsabakalarda Aslan, 33 kez sahadan galip ayrılırken, Kayseri ekibi ise 5 defa rakibini mağlup etti. 17 maçta da kazanan taraf çıkmadı. Rekabette Galatasaray’ın 120 golüne, Kayserispor 44 golle yanıt verdi. Ligin ilk yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe kazandı, Galatasaray oynamadı! İşte puan durumu
Habere Git

Son 7 maçını kaybetmedi

Galatasaray, Süper Lig’de Hatayspor’a mağlup olduktan sonra oynadığı 7 maçını kaybetmedi. Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor, Pendikspor, Adana Demirspor, Fatih Karagümrük ve Konyaspor’u mağlup ederken, Fenerbahçe ve Sivasspor ile de berabere kaldı.

11'ler belli oldu

Galatasaray: Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış,  Torreira, Ndombele, Tete, Mertens, Zaha; Halil

Kayserispor: Bilal, Gökhan, Attamah, Arif, Hasan Ali, Ackah, Ali Karimi, Mehmet Eray, Ramazan, Morte, Bahoken

Kerem Aktürkoğlu cezalı

Galatasaray’da Kayserispor mücadelesinde Kerem Aktürkoğlu kırmızı kart cezasından dolayı oynamayacak. Kerem, Sivasspor ile deplasmanda oynanan maçın son dakikalarında gördüğü ikinci sarı kart sonucunda kırmızı kartla oyun dışında kalmıştı.

Sarı-kırmızılılarda ayrıca Mauro Icardi, Davinson Sanchez ve Sergio Oliveira sakatlığından, Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu da Afrika Uluslar Kupası için milli takımlarına gittiğinden dolayı kadroda yer almayacak.

Sağ bek Sacha Boey’un durumu ise yapılacak son antrenmandan sonra belli olacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yeni forvetini Süper Lig'de buldu!
Habere Git

Abdülkerim Bardakcı sınırda

Galatasaray’da, Kayserispor maçı öncesinde Abdülkerim Bardakcı sarı kart sınırında yer alıyor. Bardakcı, sarı kart görmesi durumunda 21. haftada deplasmanda oynayacakları Trabzonspor karşılaşmasında görev alamayacak.

Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Galatasaray - Kayserispor karşılaşmasını hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Abdullah Bora Özkara yapacak. Maçın 4. hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak

Galatasaray'da eksikler kimler?

Sarı-kırmızılılarda sakatlığı devam eden Mauro Icardi, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Sergio Oliveira Afrika Kupası'nda Cedric Bakambu ile Hakim Ziyech, kart cezalısı Kerem Aktürkoğlu ve takımdan ayrılacağı beklenen Angelino, Kayserispor'a karşı forma giyemeyecek

VAR hakemi belli oldu

Galatasaray-Kayserispor maçının VAR hakemi Erkan Engin oldu.

Senin için hazırladığımız haberler