Galatasaray'da Kaan Ayhan'ın Bonservisi Ve Alacağı Belli Oldu

30.01.2023 - 20:25 | Son Güncellenme: 30.01.2023 - 21:48

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Sassuolo Calcio takımından transfer ettiği savunma oyuncusu Kaan Ayhan transferini resmen açıkladı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Kaan Ayhan'ın Bonservisi Ve Alacağı Belli Oldu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, S Sassuolo Calcio'dan trasnfer ettiği Kaan Ayhan transferini resmen açıkladı. Sarı-Kırmızılı ekip savunma oyuncusunun sözleşme detaylarını açıkladı. İşte alacağı maaş ve bonservisi...

Kiralık ücreti belli oldu

Galatasaray, Kaan Ayhan transferini resmen açıkladı. Sarı-Kırmızlı ekibin yaptığı açıklamada ise, ''Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan ve kulübü US Sassuolo Calcio s.r.l ile oyuncunun 2022-23 sezonu için şarta bağlı satın alma opsiyonlu geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 400.000 € tutarında geçici transfer ücreti ödenecektir'' ifadeleri yer aldı.

Maaşı belli oldu

Galatasaray, 28 yaşındaki oyuncunun alacağı maaşı açıkladı. Sarı-Kırmızlıların yaptığı açıklamada, ''Futbolcunun satın alma opsiyon bedeli 2.800.000 Euro’dur. Futbolcuya ise 2022-2023 sezonu için net 9.500.000 TL sezonluk ücret ödenecektir.'' ifadeleri yer aldı.

''Nihayet gelebildim''

Kulüp televizyonuna konuşan Kaan Ayhan, "İnanılmaz mutluyum. Epeydir Kaan Ayhan haberlerini okuyorduk, nihayet gelebildim. İnşallah hem kendi adıma hem camia için hayırlı bir gün olur.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler