Galatasaray Junior Dina Ebimbe için devreye! Kimdir?

08.09.2024 - 22:16 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 23:31

Trendyol Süper Lig devi Galatasaray transfer çalışmalarına devam ederken gündemine Junior Dina Ebimbe'yi aldığı iddia edildi. İşte detaylar...

Galatasaray Junior Dina Ebimbe için devreye! Kimdir?

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, gündemine Bundesliga'dan bir yıldız aldı. Cim Bom Frankfurt oyuncusu Junior Dina Ebimbe'yi transfer etmek istiyor. Detaylar...

Haluk Yürekli'nin haberine göre; Galatasaray, Junior Dina Ebimbe'yi transfer etmek için devreye girdi.

Ebimbe kimdir?

Paris Saint-Germain altyapısında yetişen Dina Ebimbe, 21 Kasım 2000'de Fransa'nın Stains kentinde dünyaya geldi. Orta saha ve sağ kanat mevkilerinde oynayan Ebimbe 2019-2020 sezonu başında A takıma yükseldi.


Aynı sezonun başında Le Havre'a kiralanan Ebimbe, 1 sezon burada kiralık olarak forma giydi. Ligue 2'de çıktığı 25 maçta 3 gol 1 asistle oynayan genç futbolcu, daha sonra Dijon'a kiralandı. Burada da çıktığı 31 maçta 1 gol 1 asistlik performan sergileyen Kamerun asıllı Fransız futbolcu, bu sezon Paris Saint-Germain ile 12 maçta 1 asistlik performans sergiledi.

''Onu satmak istemiyoruz''

Eintracht Frankfurt sportif direktörü Markus Krösche: "Dina Ebimbe biraz düşüşteydi. Şimdi antrenman performanslarına tutarlılık getirmesi gerekiyor. Bireysel kalitesi yüksek, iyi bir çocuk. Onu satmak istemiyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler