Galatasaray istiyordu, ManU 20 milyon sundu!

22.07.2024 - 10:48 | Son Güncellenme: 22.07.2024 - 10:54

Süper Lig devi Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Richard Rios'u Premier Lig devi Manchester United'ın transfer etmek istediği iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray istiyordu, ManU 20 milyon sundu!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Galatasaray transfer çalışmalarına devam ederken gündemine gelen Richard Rios'a Premier Lig devi Manchester United talip oldu. Kırmızı Şeytanlar bonservisi ile satın almak istediği iddia edildi. Detaylar...

Manchester United istedi

GOAL BR'de yer alan habere göre; Manchester United, Richard Rios için 20 milyon euro değerinde bir teklif hazırlıyor. İngiliz devi 24 yaşındaki oyuncusu transfer etmek için girişimlere başladı.

Galatasaray'ın listesinde yer aldı

24 yaşındaki orta saha oyuncusu Richard Rios, Galatasaray'ın da transfer listesinde yer alıyor. Geçtiğimiz günlerde çıkan iddialara göre Galatasaray, Kolombiyalı oyuncuyu transfer etmek için durumunu sorduğu iddia edilmişti. Cim Bom daha sonra Zenit'ten Wendel transferi için resmi teklif iletme kararı almıştı.

Rios, 22/23 sezonunda 1.38 milyon Euro bonservis bedeliyle Palmerias’a transfer oldu. Oyuncu geçtiğimiz sezon 29 karşılaşmaya çıkarken 2 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler