Galatasaray istiyordu! Fatih Terim'in gözdesi, bonservis bedeliyle el yaktı!

21.06.2024 - 16:24 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 16:38

Panathinaikos, golcü futbolcusu Fotis Ioannidis için 30 milyon euro bonservis bekliyor. Galatasaray, Yunan ekibinin bu beklentisi nedeniyle 24 yaşındaki futbolcunun transferini rafa kaldırdığı iddia ediliyor.

Galatasaray istiyordu! Fatih Terim'in gözdesi, bonservis bedeliyle el yaktı!

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Süper Lig'de gelecek sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da flaş gelişmeler yaşanıyor... Yeni sezonda da şampiyon olmak isteyen sarı kırmızılılara transferde Yunanistan'dan kötü haber geldi. Panathinaikos'ta oynayan ve Fatih Terim'in çalıştırdığı dönemde gözdesi olan Fotis Ioannidis'in bonservisi dudak uçuklattı.

Panathinaikos, Ioannidis'den 30 milyon Euro bekliyor

Panathinaikos, golcü futbolcusu Fotis Ioannidis'in bonservis bedeli belirledi. Fransız basınında yer alan habere göre, Yunan temsilcisi, 24 yaşındaki futbolcusu için 30 milyon Euro bekliyor.

Galatasaray, Ioannidis transferinden vazgeçebilir

Galatasaray'ın, Ioannidis transferi için daha önce girişimlere başladığı ancak Panathinaikos'un 30 milyon Euro'luk beklentisi nedeniyle bu transferi rafa kaldırdığı iddia ediliyor.

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'ın Batshuayi'nin ardından ikinci transfer bombası! Menajeri İstanbul'a geliyor...
Habere Git

Ioannidis'in peşinde üç kulüp daha var

Öte yandan Yunan golcü ile şu anda Galatasaray dışında İtalya'dan Bologna, Portekiz'den Sporting ve İngiltere'den Ipswich Town'un ilgilendiği öne sürüldü.

Ioannidis'in performansı

Panathinaikos'ta geçen sezon 44 maçta süre bulan Ioannidis, 23 gol attı ve 9 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler