Galatasaray istedi, İngiltere'ye transfer oluyor

09.09.2020 - 17:50 | Son Güncellenme: 09.09.2020 - 18:04

Galatasaray son dakika transfer haberleri... TFF Süper Lig ekibi Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Kamil Jozwiak, İngiltere'ye transfer oluyor. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan ve Polonya Ligi ekiplerinden Lech Poznan forması giyen Kamil Jóźwiak, İngiltere yolcusu...

Başkan açıkladı

Polonya basınında yer alan haberlere göre; Polonya Federasyonu Başkanı Zbigniew Boniek, 22 yaşındaki sol kanat oyuncusunun İngiltere Championship ekiplerinden Derby County'ye 4-5 milyon Euro'ya transferinin an meselesi olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın teklifi

Sarı-kırmızılı takım ise 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu için Lech Poznan'a 2 milyon Euro'luk bir teklif yaptığı iddia edilmişti. 

9 gol 7 asist

Lech Poznan ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden Kamil Jozwiak; bu sezon forma giydiği 39 maçta 9 gol ve 7 asist kaydetti.

Kamil Jozwiak kimdir?

Polonya'nın Miedzyrzec şehrinde doğan 22 yaşında ve 1,76 boyunda sol kanat oyuncusu, futbola Falubaz U19 takımında başladı. Sırasıyla Lech U19, Lezh Poznan II ve GKS Katowice takımlarında forma giydi. 

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler