Galatasaray ve Beşiktaş, Berkay Yılmaz'ı transfer etmek istiyor

05.06.2024 - 13:11 | Son Güncellenme: 05.06.2024 - 14:31

Süper Lig devleri Galatasaray ile Beşiktaş, transfer çalışmalarına hız verirken Freiburg forması giyen Berkay Yılmaz'ı listesine aldı. İşte detaylar...

Galatasaray ve Beşiktaş, Berkay Yılmaz'ı transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonda kadrosuna yerli oyuncu transferi yapmak isteyen Galatasaray ve Beşiktaş, Freiburg forması giyen Berkay Yılmaz'ı transfer etmek için devreye girdi. Detaylar... 

Galatasaray istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, genç oyuncunun transfer edilmesi için yönetime rapor sunduğu iddia edildi. Sarı-Kırmızılı yöneticiler ise oyuncu tarafıyla iletişime geçti.

Beşiktaş devreye girdi

Siyah-beyazlılar ismi bir süredir Galatasaray ile anılan Freiburg forması giyen Berkay Yılmaz'ı listesinde ekledi. Yönetimin önümüzdeki günlerde hem gurbetçi futbolcu hem de Alman kulübü ile masaya oturacağı öğrenildi.

Ayrılıklar olacak

Takvim'de yer alan habere göre; Masuaku konusunda kesin kararını vermeyen Beşiktaş, Umut Meraş ile yollarını kesin olarak ayıracak.

Berkay Yılmaz'ın performansı

Geçtiğimiz sezon Freiburg 2 takımıyla 18 resmi maça çıkan Berkay Yılmaz bu karşılaşmalarda 1 gol, 5 asistlik skor katkısı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler