Galatasaray, İrlandalı on numarayı istedi! Sammie Szmodics...

05.08.2024 - 12:34 | Son Güncellenme: 05.08.2024 - 12:42

Gelecek sezonun transfer çalışmasına devam eden Galatasaray, Championship ekiplerinden Blackburn'un oyuncusu Sammie Szmodics'i transfer etmek istiyor. Detaylar...

Galatasaray, İrlandalı on numarayı istedi! Sammie Szmodics...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, on numara pozisyonu için araştırmalarına hız verdi. Cim Bom, Championship ekiplerinden Blackburn'de görev yapan Sammie Szmodics'i transfer etmek için girişimlere başladığı iddia edildi.

Galatasaray'ın listesinde

Fanatik'te yer alan habere göre; Cim Bom'un listesine son giren isim ise İngiltere'den oldu. Championship ekiplerinden Blackburn'de görev yapan Sammie Szmodics ile Galatasaray'ın ilgilendiği öne sürüldü.

10 milyon istendi

2 yıl daha kontratı bulunan İrlandalı futbolcu için 10 milyon euro'ya yakın bir bonservis talep edildi. Galatasaray Yönetimi ise 28 yaşındaki futbolcuyu çok daha düşük bir rakama kadrosuna katmak istiyor.

Galatasaray 7 milyon sundu

Gelen haberlere göre yıldız oyuncunun, kiralanması da ihtimaller arasında değerlendiriliyor. Fakat transferin, satın alma ile gerçekleşmesi halinde ise Aslan'ın, 7 milyon euro civarında bir bütçe ayırdığı da edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler