Galatasaray ile Fenerbahçe'nin video savaşları!

12.04.2022 - 00:40 | Son Güncellenme: 12.04.2022 - 00:54

Fenerbahçe Galatasaray'ı 2-0 yendikten sonra 'Bir Aslan miyav dedi" videosu yayınlarken bugün Fenerbahçe Beko'yu yenen Galatasaray NEF Kanarya videosu yayınladı

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin video savaşları!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı 2-0 yendi. Fenerbahçe bu galibiyetin ardından resmi internet sitesinden  "Bir aslan miyav dedi" ismiyle paylaşılan videoda oyuncak bir aslan kullanıldı. 

Aslan sesi duyan Kanarya 

Derbi bu akşam potada yaşandı. Fenerbahçe Beko evinde ağırladı Galatasaray NEF'e 76-70'lik skorla mağlup oldu. Ezeli rakibini parkede yenen Galatasaray bu kez Kanarya temalı bir video yayınladı. Galatasaray basketbol'un resmi sitesinden yayınlanan video öten bir kanaryanın aslan sesi duymasından sonra kafese düşmesi gösterildi. 

Önce Fenerbahçe sonra Galatasaray

Önce futbolda Fenerbahçe'nin sonra da basketbolda Galatasaray'ın kazandığı ezeli rekabette sarı kırmızı ve sarı lacivertli renklerin çekişmesi karşılıklı göndermelerle dolu videolarla devam etti. Sosyal medyanın gücünün her geçen gün arttığı günümüzde taraftarlar takımlarının bu videolara binlerce beğeni gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler