Galatasaray ile Fenerbahçe, aynı isme teklif sundu!

09.08.2024 - 00:34 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 00:38

Süper Lig devleri Galatasaray ile Fenerbahçe yine transferde karşı karşıya geldi. İki dev, Sofyan Amrabat'ı transfer etmek için teklif sunduğu iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray ile Fenerbahçe, aynı isme teklif sundu!

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray ile Fenerbahçe, aynı oyuncuya teklif sundular. İki ekibin de sunduğu transfer teklifi ise yetersiz bulunduğu iddia edildi. Detaylar...

Amrabat'a teklif gitti

Ünlü gazeteci Di Marzio: "Galatasaray ve Fenerbahçe, Sofyan Amrabat ile ilgileniyor. Ancak şu anda Fiorentina'ya yapılan teklifler yeterli değil.'' ifadelerini kullandı.

30 maçta görev aldı

27 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği Manchester United'da çıktığı 30 maçta skor katkısı sağlayamamıştı.

Fenerbahçe ikna etti

Di Marzio'nun aktardığı habere göre; Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı, Sofyan Amrabat'la birkaç kez görüşme yaptı. Ilıcalı'nın Faslı orta saha ve menajeriyle çok iyi bir diyalog kurduğu belirtilirken, Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

En ciddi teklif Fenerbahçe'den

Haberde özellikle Fenerbahçe'nin Faslı orta saha için ciddi bir teklif yaptığı belirtildi. Sarı lacivertli takımın bu teklifine rağmen Fiorentina'nın bu teklifleri yeterli bulmadığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler