Galatasaray için "O takımı sahaya gömeceğiz" demişti, zeytin dalı uzattı

03.10.2021 - 12:23 | Son Güncellenme: 03.10.2021 - 12:26

Galatasaray'ı hedef alarak "O malum takımı Rize'ye gömmeliyiz" diyen Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, başkan Burak Elmas'ı maç için Rize'ye davet etti.

Galatasaray için "O takımı sahaya gömeceğiz" demişti, zeytin dalı uzattı

AJANSSPOR - HABER

Sezon henüz başlamadan Oğulcan Çağlayan transferi sebebiyle Çaykur Rizespor ve Galatasaray arasında gerilim artmıştı. Bunun ardından Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray için "O malum takımı Rize'ye gömmeliyiz" demişti.

Ses kaydı attı

Tahir Kıran, bugün oynanacak olan Çaykur Rizespor - Galatasaray maçı öncesi Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ı maç için Rize'ye davet ettiği ses kaydı ortaya çıktı.

"Gelmek istersen beklerim"

TV 100'deki programda Ertem Şener'in aktardığı Kıran'ın ses kaydında, "Sayın Başkan Rize'ye gelmek istersen başımızın üstünde yerin var. Kimi göndereceksen de gönderebilirsin hepsini çok güzel misafir ederiz hiç şüphen olmasın. Gelmek istersen seni de beklerim" dediği duyuldu.

"Husumetimiz yok"

Beyaz TV'ye de konuşan Kıran, "Biz, Galatasaray camiasını Rize'ye davet ettik. Galiba iki kişi geliyorlarmış. Yemeğe davet ettik, onlar da nazik bir şekilde katılamayacaklarını belirttiler. Burak başkana da Whatsapp'tan sesli mesaj gönderdim. 'Başkan gelmek istiyorsan bekleriz, başımızın üstünde yerin var' diye mesaj attım. Bizim herhangi bir husumetimiz yok." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler