Galatasaray için İstanbul'a gelmişti: Eski gözde için sürpriz transfer hamlesi

08.07.2024 - 08:49 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 09:01

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın geçmiş transfer dönemlerinde adının sık sık anıldığı Anthony Modeste'nin transferinde TFF 1. Lig ekibinden hamle geldi.

Galatasaray için İstanbul'a gelmişti: Eski gözde için sürpriz transfer hamlesi

Kariyerinin son bölümüne geçen Anthony Modeste bu kez gerçekten Türkiye'ye transfer olabilir. Iğdır FK'nin Modeste'nin transferi için harekete geçtiği iddia edildi.

Galatasaray için İstanbul'a gelmişti

Anthony Modeste bir dönem Süper Lig ekibi Galatasaray ile sık sık gündeme geldi. Aslan'ın uzun süre transfer etmek istediği Fransız futbolcu o dönemde İstanbul'a dahi gelmişti. Transferinde bir karmaşa olan Modeste'nin Galatasaray taraftarının gösterdiği yoğun ilgiye rağmen Sarı-Kırmızılı ekibe transferi gerçekleşmedi.

Galatasaray'ın eski gözdesini Iğdır istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre ise Iğdır FK, adı bir dönem Galatasaray ile anılan Anthony Modeste'yi transfer etmek istiyor. Iğdır'da transfer gündemine alınan Modeste, El-Ahly ile yollarını ayırdı. Aktarılanlara göre Modeste'ye Iğdır FK tarafından bir yıllık bir sözleşme önerilmesi bekleniyor. Fransız futbolcu da bu transfere olumlu bakıyor.

İlgini Çekebilir
İngiliz devi Barış Alper için devreye girdi!
Habere Git

Modeste'nin geçen sezonki performansı

Anthony Modeste geçtiğimiz sezon Mısırlı ekibi El-Ahly'de 29 maça çıktı. Fransız futbolcu bu maçlarda ise 5 gol ve 4 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler