Galatasaray - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

02.04.2024 - 12:32 | Son Güncellenme: 02.04.2024 - 19:32

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren sarı kırmızılılar Hatayspor'u konuk edecek. Zorlu maçın kanalı, ilk 11'i ve VAR hakemi belli oldu. Detaylar...

Galatasaray - Hatayspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Süper Lig'in 31. haftasında sahasında Hatayspor'u konuk edecek. Liderliği kaybetmek istemeyen Galatasaray, ligin ilk yarısında puan kaybettiği Hatayspor'dan 3 puan alma peşinde. İşte ilk 11, maçın hakemi ve detaylar...

Galatasaray-Hatayspor maçı ne zaman ve saat kaçta?

Galatasaray-Hatayspor maçı 2 Nisan Salı günü Rams Park Stadyumu'nda oynanacak. Saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Ali Şansalan yönetecek.

Galatasaray - Hatayspor maçı hangi kanalda?

Galatasaray - Hatayspor karşılaşması Rams Park’ta 2 Nisan Salı günü saat 20:30’da başlayacak. Mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

11'ler belli oldu

Galatasaray: Muslera, Barış Alper, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Zaha, Mertens, Ziyech, Icardi

Hatayspor: Erce, Kerim, Kilama, Maksimovic, Ghoulam, Matondo, Dele Bashiru, Ömer Faruk, Rivas, Halil, Strandberg

Galatasaray 81 puan ile lider

Sarı-kırmızılılar, 31. hafta öncesinde gösterdiği başarılı performansla dikkat çekti. Galatasaray ligin geride kalan 30 maçlık bölümünde 26 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. 81 puan toplayan Galatasaray, haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider girdi.

5 isim sarı kart sınırında

Sarı-kırmızılı takımda Sergio Oliveira, Davinson Sanchez, Hakim Ziyech, Kaan Ayhan ve Kerem Aktürkoğlu, müsabaka öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, yarınki mücadelede kart görmeleri durumunda 32. haftadaki Corendon Alanyaspor karşılaşmasına çıkamayacak.

Galatasaray 8 maçtır yenilmiyor

Galatasaray, Süper Lig'de sahasında son olarak geçen sezonun 2. haftasında Giresunspor'a 1-0'lık skorla mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar, bu müsabakanın ardından oynadığı 32 lig maçında 30 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Cimbom, bu sezon ligde RAMS Park'ta oynadığı 15 karşılaşmada da 3 puan aldı ve bu alanda sahasında puan kaybetmeyen tek takım olarak dikkat çekiyor.

Galatasaray - Hatayspor maçının VAR hakemi belli oldu

Galatasaray - Hatayspor maçının VAR hakemi Serkan Tokat oldu.

Senin için hazırladığımız haberler