Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'dan hata itirafı: Galatasaray cezalandırdı

04.10.2023 - 01:52 | Son Güncellenme: 04.10.2023 - 01:57

Galatasaray'a sahasında 3-2 yenilen Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag, "Galatasaray hatalarımızı cezalandırdı" dedi.

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'dan hata itirafı: Galatasaray cezalandırdı

AJANSSPOR - HABER

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag, Galatasaray yenilgisini değerlendirdi, "Galatasaray hatalarımızı cezalandırdı" dedi.

A Grubu maçında Rasmus Hojlund ev sahibi ekibi iki kez öne geçirmesine karşın defansif ve kaleci hatalarını Wilfried Zaha, Kerem Aktürkoğlu ve Mauro Icardi affetmedi. 

"Hatalar pahalıya mal oldu"

"Maçta iki kez öne geçtik ve oyunu kontrol ettik" diyen Hollandalı teknik adam, "Bazı hatalar yaptık ve bir maçta normalde bunun olmaması gerekirdi. Bunlara bu seviyede izin vermemeniz gerekir. Bunun sonrasında cezalandırıldık. Bu bir kişinin hatası değil, takımın hatası. Şampiyonlar Ligi'nde gol atmak kolay değil. Bunun için daha dikkatli olmalı ve işbirliği yapmalısınız. Gol attıktan sonra da bu kadar kısa sürede kalenizde gole izin vermemelisiniz. Topu ve oyunu kontrol konusunda geliştirmemiz gereken noktalar var" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Okan Buruk elit grupta! Manchester'ın İstanbul fobisi...
Habere Git

Onana'ya destek

Kaleci Onana ile konuşacağını söyleyen Erik ten Hag, "Daha çok oyuncuyla konuşmam gerekir. Ancak konuşman gereken isimlerden biri de Andre (Onana). Bunu yapacağım ve ona destek olacağım; çünkü o harika bir kaleci" dedi.

Manchester United'ın gruptaki şansı

Gruptaki şanslarıyla ilgili olarak da Hag, "Her şey açık. Hala dört maçımız var ve Kopenhag ile iki maç oynayacağız. Her maç zor ancak ne yapmamız gerektiğini biliyoruz. Gruptaki beklentimizi biliyoruz ve pozitif kalmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler