Galatasaray genç forvetle sözleşme uzatıyor! Açıkladı!

13.03.2020 - 15:07 | Son Güncellenme: 13.03.2020 - 15:11

Galatasaray, Ali Yavuz Kol ile sözleşme uzatacak mı? İşte cevabı...

Galatasaray genç forvetle sözleşme uzatıyor! Açıkladı!

Galatasaray'dan 2. Lig ekibi Tarsus İdman Yurdu'na kiralanan ve 24 maçta 9 gol kaydeden Ali Yavuz Kol kişisel performansı, hedefi ve Sarı-Kırmızılı takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'la sözleşmesi Mayıs 2021'de sona erecek olan olan Ali Yavuz, Sarı Kırmızılı takımdan sözleşme uzatma konusunda teklif aldığını söyledi. 

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ali Yavuz Kol, "Tarsus İdman Yurdu'na Ergün Hoca'nın(Penbe) yanına geldim. O da zaten Galatasarayımızın eski oyuncusu. Ergün Hoca'nın bana katkıları çok oldu. Bir insanın işine saygı duyması gerikiyor. Ben de hep işime saygı duydum. Play-Off potasına girdik, Manisa maçını da kazanırsak iyi olacak. Bu sezon benim için ve takımım için güzel geçiyor." ifadelerini kullandı ve ekledi:

Ali Yavuz Kol, Galatasaray'la sözleşme uzatacak mı?

"Galatasaray'dan sözleşme uzatmam konusunda talep geldi. Sezon sonunda oturup, konuşacağız. Bir problem yok." 

'Örnek aldığım oyuncular Falcao ve Mbappé'

"Benim kariyer hedefim her zaman üst liglerde oynamak. Ben Galatasaraylıyım ve uzun yıllar kulübüme hizmet etmek istiyorum. Ben forvet oyuncusuyum fakat şu anda kanat oynuyorum. Örnek aldığım oyuncular Falcao ve Mbappé. Tarsus İdman Yurdu büyük bir camia. Beni burada çok sevdiler ve destek oldular. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Benim alışma sürecim kısa sürdü."

Senin için hazırladığımız haberler