Galatasaray, Festy Ebosele için resmi teklif yaptı! İşte bonservisi...

08.07.2024 - 20:38 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 20:45

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılıların, Festy Ebosele için resmi transfer teklifini ilettiği kaydedildi.

Galatasaray, Festy Ebosele için resmi teklif yaptı! İşte bonservisi...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Fenerbahçe'de forma giyen ve bonservisi elinde olan Belçikalı golcü Michy Batshuayi'yi kadrosuna katan Aslan, bu kez rotasını İtalya'ya çevirdi.

Galatasaray, Ebosele'yi transfer etmek istiyor

Tutto Udinese'de yer alan habere göre; Galatasaray, Serie A ekiplerinden Udinese'nin formasını giyen 21 yaşındaki İrlandalı sağ bek Festy Ebosele için İtalyan ekibine resmi transfer teklifi yaptı.

Teklif belli oldu

Haber detayında Sarı-Kırmızılı kulübün, Ebosele için Udinese'ye 5 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği belirtildi.

Udinese'nin teklife yanıtı

İtalyan temsilcisinin, Galatasaray'ın yaptığı teklifi yeterli bulmadığı kaydedilirken, oyuncunun sezon öncesi kampında değerlendirilmek istendiği aktarıldı.

Sezon performansı

Festy Ebosele, geride bıraktığımız sezon Udinese formasıyla 32 maçta forma giyerken 1 asist yapmayı başardı.

Sözleşmesi 2027'de sona erecek

Siyah-Beyazlılarla 2027 yılına dek sözleşmesi bulunan Ebosele'nin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olarak belirlendi.

Senin için hazırladığımız haberler