Galatasaray Transfer Haberleri | Emil Breivik'in Temsilcisi Konuştu

30.08.2023 - 18:33 | Son Güncellenme: 30.08.2023 - 18:40

Transfer haberleri... Şampiyonlar Ligi'nde Molde'yi eleyerek gruplara adını yazdıran Galatasaray'da gündemden düşmeyen Emil Breivik'in temsilcisi Radyospor'a konuştu.

Galatasaray Transfer Haberleri | Emil Breivik'in Temsilcisi Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Şampiyonlar Ligi play-off maçlarında Galatasaray’a karşı etkili bir performans ortaya koyan, Molde’nin orta saha oyuncusu Emil Breivik, Türk takımlarının transfer gündemine geldi. Bunu bizzat futbolcunun temsilcisi Jim Solbakken açıkladı. 

"Trabzonspor da Emil Breivik ile ilgiliniyor"

Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorusunu yanıtlayan Solbakken, “Galatasaray Emil ile ilgileniyor mu, bunu Galatasaraylı yöneticilere sormak gerekir. Benim bu aşamada yorum yapmam doğru olma. Ama şu kadarını söyleyeyim, Türkiye’den diğer büyük kulüpler onu transfer etmek istiyor. Buna Trabzonspor da dahil.” dedi.  

Solbakken, Galatasaray'a yabancı değil

Emil Breivik'in temsilcisi Jim Solbakken, Galatasaray’da bir dönem forma giyen Omar Elabdellaoui’nin de temsilciliğini yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık an meselesi! Ünlü gazeteci duyurdu
Habere Git

Emil Breivik'in performansı

Molde altyapısından yetişen 11 Haziran 2000 doğumlu Emil Breivik, Raufoss'ta kiralık olarak forma giydi. Molde'de geçen sezon 35 maça çıkan Breivik 13 gol, 10 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler