Galatasaray, Barcelona Karşısında 2-1 Mağlup Oldu

17.03.2022 - 22:56 | Son Güncellenme: 17.03.2022 - 22:58

Avrupa Ligi'nde 0-0 biten maçın rövanşında Galatasaray kendi sahasında Barcelona'ya 2-1 kaybederken istatistikler Katalan takımının üstünlüğünü gösterdi.

Galatasaray, Barcelona Karşısında 2-1 Mağlup Oldu

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, Barcelona'ya Nef Stadı'nda 2-1 yenilerek Avrupa Ligi'ne veda etti. Çeyrek finale yükselen Katalan ekibi, istatistiklerde sarı kırmızılı takıma üstünlük sağladı.

Top Barcelona'da kaldı

Karşılaşma boyunca topa daha çok hakim olan takım konuk Barcelona oldu. Galatasaray taraftarının inanılmaz desteğine karşın Barcalona yüzde 68 topa sahip olma oranı ile oynadı.  Sarı kırmızılılar ancak yüzde 32 oranında topa sahiptiler.

Pas sayısında Galatasaray geride kaldı

Katalan takımı maç boyunca 684 pas yaparken yüzde 87'lik başarı oranı yakaladı. Galatasaray ise 328 pasla oynadı. Sarı kırmızılıların pas isabeti oranı ise yüzde 76'da kaldı. Yani Galatasaray her dört toptan birini kaybetti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın Avrupa rüyası bitti
Habere Git

Şutlarda üstünlük Katalan takımında

Barcelona, Galatasaray kalesine maç boyunca dördü isabetli 19 şut çekti. 37. dakikada Pedri ve 49. dakikada Pierre Emerick Aubemeyang ağları havalandırmayı başardı. Galatasaray ise üçü isabetli 9 şutla oynadı. Marcao, 28. dakikada takımının tek golünü attı. Karşılaşmada iki takım da 3 korner atışı kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler