Galatasaray Daikin'in yeni transferi Yasemin Güveli'den açıklama geldi

13.08.2024 - 08:26 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 08:41

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray Daikin'in Çukurova Belediyesi'nden transfer ettiği Yasemin Güveli yeni açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Daikin'in yeni transferi Yasemin Güveli'den açıklama geldi

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray Daikin yeni sezon hazırlıklarına başladı. Ekibin yeni transferi Yasemin Güveli ise transferi hakkında konuştu.

"Böyle bir camiaya transfer olduğum için..."

Geçtiğimiz sezonu Çukurova Belediyesi'nde tamamlayan Yasemin Güveli yeni sezonda Galatasaray Daikin'de forma giyecek. Güveli yaptığı açıklamalarda ise transferi için şunları söyledi: "Böyle bir camiaya transfer olduğum için inanılmaz mutluyum. Bu sezon elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan taraftarlarımız da emin olabilir. Çok güzel bir sezon bizi bekliyor.”

Yasemin Güveli kimdir?

Çukurova Belediyesi'nin orta oyuncusu Yasemin Güveli, 5 Ocak 1999'da İstanbul'da dünyaya geldi. 1.88 cm boyundaki genç voleybolcu ilk A takım tecrübesini Eczacıbaşı ile 2017-18 sezonunda yaşadı. Beşiktaş ve Karayolları'nda kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki oyuncu 2019-20 sezonunda Eczacıbaşı'na döndü. Eczacıbaşı'nda kadro dışı bırakılan Güveli daha sonrasında Çukurova Belediyesi'ne transfer oldu. Güveli yeni sezonda ise Galatasaray için ter dökecek.

İlgini Çekebilir
Paola Egonu'ya sert tepki: "Bedensel özellikleri İtalya'yı temsil etmiyor"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler