Galatasaray Daikin, en skorer oyuncuyu transfer etti!

23.02.2024 - 20:05 | Son Güncellenme: 24.02.2024 - 15:51

Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Galatasaray Daikin, PTT'nin pasör çaprazı Yasemin Özel'in transferini bitirdi. İşte detaylar...

Galatasaray Daikin, en skorer oyuncuyu transfer etti!

Sultanlar Ligi'nde ekipler gelecek sezon transferleri için çalışmalarını sürdürüyor. Galatasaray Daikin ise PTT'nin en skorer ismi Yasemin Özel ile anlaşmaya vardı. 

Özel, Galatasaray'a transfer oldu

Galatasaray Daikin'de yeni bir transfer çalışması daha sonuç verdi. Voleybolun Sesi tarafından aktarılan bilgilere göre Sarı-Kırmızılı ekip şu anda PTT'de forma giyen Yasemin Özel'in transferini bitirdi. Tecrübeli pasör çaprazı 2024-25 sezonunda Galatasaray Daikin forması giyecek.  

İlgini Çekebilir
Galatasaray Daikin'in yıldız ismi Amerika'ya transfer oldu!
Habere Git

Yasemin Özel, PTT'nin en skoreri

Voleybolcu Yasemin Özel, 13 Mayıs 1998'de dünyaya geldi. Pasör çaprazı olarak forma giyen Özel güncel olarak 236 sayı ile takımı PTT'nin 2023-24 sezonundaki en skorer oyuncusu. 

Milli Takımla altın madalya kazandı

Özel daha öncesinde Karşıyaka SK, Karayolları, İstanbul Aydın Üniversitesi, Türk Hava Yolları'nda forma terletti. Özel milli takım forması ile 2022 İslami Dayanışma Oyunları'nda altın madalya da kazandı.

Galatasaray ligde 7. sırada

Galatasaray Daikin, Vodafone Sultanlar Ligi'nde aldığı 9 galibiyet ve 9 yenilgi ile 26 puanla 7. sırada yer alıyor. Fenerbahçe Opet ligde liderlik koltuğunda oturuyor.

Senin için hazırladığımız haberler