Galatasaray Daikin, ZOK Igman'ı rahat yendi!

10.09.2024 - 20:26 | Son Güncellenme: 10.09.2024 - 20:33

Voleybol haberleri. Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, Balkan Kupası’nda TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşılaştığı ZOK Igman'ı mağlup etti.

Galatasaray Daikin, ZOK Igman'ı rahat yendi!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, Balkan Kupası ilk maçında TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda karşılaştığı ZOK Igman'ı 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Set sonuçları

  • İlk set sonucu: Galatasaray Daikin 25-6 ZOK Igman
  • İkinci set sonucu: Galatasaray Daikin 25-7 ZOK Igman
  • Maç sonucu: Galatasaray Daikin 3-0 ZOK Igman

TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu'nda oynanan mücadelede Galatasaray Daikin, Britt Bongaerts, Alexia Carutasu, Ann Kalandadze, İlkin Aydın, Yasemin Güveli, Ayçin Akyol, Eylül Akarçeşme (L) 6’sıyla maça başladı.

Alexia Carutasu maça damga vurdu

Maçın en skorer ismi ise 12 sayı ile Galatasaray Daikin takımının yıldız oyuncusu Alexia Carutasu oldu.

İlkin Aydın'dan jest

Galatasaray Daikin Takım kaptanı İlkin Aydın, tüm takım imzalı formalardan birini bugün Balkan Kupası maçlarına gelerek takımı destekleyen taraflardan birine takdim etti. Balkan kupası boyunca tekrarlanacak olan bu jest, sosyal medya platformlarında oldukça ilgi gördü.

İlkin Aydın'dan maç sonu üçlü

Öte yandan takım kaptanı İlkin Aydın, maç sonu üçlü çektirdi. Duygularını dile getiren başarılı sporcu, "Onlar zaten her zaman yanımdaydı küçüklüğümden bugüne kadar. Onlara her zaman teşekkürlerim sonsuz. Bu takımın kaptanı olarak burada olduğum için çok onurlu ve mutluyum. Daha ne isteyebilirim ki" ifadelerini kullandı.

Rakip KV Drita

Galatasaray Daikin, 11 Eylül Çarşamba günü 19.00’da Kosova’dan KV Drita takımı ile karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler