Fenerbahçe, Joao Pedro'nun Transferi İçin Cagliari İle Anlaştı

13.07.2022 - 13:37 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 17:30

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri... Şu ana kadar 6 oyuncuyu kadrosuna katan Süper Lig ekibi Fenerbahçe, Joao Pedro'nun transferi için Cagliari ile anlaştı.

Fenerbahçe, Joao Pedro'nun Transferi İçin Cagliari İle Anlaştı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bruma, Lincoln Henrique ve Emre Mor'u kadrosuna katan Fenerbahçe; Tiago Çukur, Willian Arao ve Joshua King ile de prensip anlaşmasına varmıştı. Transferde hız kesmeyen sarı-lacivertli takım, Galatasaray'ın da listesinde yer aldığı iddia edilen Joao Pedro transferinde sona geldi.

Fenerbahçe, Joao Pedro ile anlaştı

İtlayan gazeteci Di Marzio'nun haberine göre; Fenerbaçe'nin, Joao Pedro'nun transferi için İtalya Serie B Ligi ekiplerinden Cagliari ile anlaşmaya vardığı belirtildi. 

6.5 milyon Euro artı bonuslar

Haberde, iki kulübün 6.5 milyon Euro ve artı bonuslar karşılığında anlaştığı, Brezilyalı golcü oyuncunun menajerlerinin, sözleşmesinin son detaylarını görüşmek için cuma günü İstanbul'a geleceği ve başkan Ali Koç ile görüşeceği ifade edildi.

Sözleşme 2+1 yıl

Ajansspor'un elde ettiği bilgilere göre ise; Galatasaray, João Pedro için yarın Cagliari ile yeni bir görüşme gerçekleştirmeyi planlıyordu. Ancak, Fenerbahçe 2+1 yıllık sözleşme ve çok ciddi bir bonservis bedeli ile oyuncuya imzayı attırdı.


Galatasaray teklif yükseltti

İtalyan gazeteci Gianluigi Longari'nin haberine göre de Galatasaray, Joao Pedro için yaptığı teklifi 6.8 milyon Euro'ya yükseltti. 

Cagliari kariyeri

Geçtiğimiz sezon Serie B'ye düşen ve bir alt ligde oynamak istemediğini yönetime ileten Joao Pedro, İtalyan kulübüyle çıktığı 270 maçta 86 gol ve 28 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de King geldi, Berisha gitti! Transfer görüşmesi yapacak...
Habere Git

Forma giydiği takımlar

Cagliari ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan başarılı oyuncu daha önce Estoril, Penarol, Atletico Mineiro, Santos, Vitoria Guimaraes ve Palermo gibi takımların da formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler