Galatasaray, Hazard'ı transfer etmek istiyor! Real Madrid ile ilk görüşme

17.11.2022 - 09:01 | Son Güncellenme: 17.11.2022 - 09:06

Galatasaray, forma şansı bulmakta zorlanan Belçikalı yıldız Eden Hazard'ı kiralık olarak kadrosuna katmak için Real Madrid ile görüşüyor. İşte detaylar...

Galatasaray, Hazard'ı transfer etmek istiyor! Real Madrid ile ilk görüşme

AJANSSPOR HABER 

Yaz transfer döneminde Mauro Icardi, Dryers Mertens, Lucas Torreira, Juan Mata gibi yıldızları kadrosuna katan Galatasaray'da ocak ayı hareketli geçeceğe benziyor. Sarı kırmızılıların Real Madrid forması giyen dünya yıldızı Eden Hazard'ı transfer etmek için çalışmaları sürdürdüğü belirtiliyor. 

 

Real Madrid ile ilk görüşme yapıldı

İspanya kaynaklı habere göre Galatasaray ile Real Madrid, Eden Hazard'ın kiralık trannsferi için ilk görüşmeyi yaptı. Görüşmenin olumlu geçtiği belirtiliyor.

Mertens de devrede

31 yaşındaki Hazard'ın transferi için Belçika Milli takımı'ndan takım arkadaşı Dreyers Mertens'in de devrede olduğu öğrenildi. Mertens, Hazard'a Galatasaray ile ilgili bilgileri veriyor. 

İlgini Çekebilir
Dries Mertens, gelen teklife cevap verdi! Galatasaray...
Habere Git

Hazard: Dünya Kupası'ndan sonra görüşeceğiz

Hazard, önceki günlerde yaptığı açıklamada Real Madrid'de durumunun iyi gözükmediğini söylemişti. Belçikalı futbolcu şöyle konuşmuştu: "Real Madrid'de  şu an oynamıyorum ve sadece antrenman yapıyorum. Tabii ki her futbolcu gibi ben de daha fazla oynamak istiyorum.  Real Madrid'den ayrılmak istemiyorum. Ancak bu karar yalnızca bana ait değil. Bunların hepsini Dünya Kupası sonrası konuşacağız."

Hazard'ın Real Madrid performansı

Lille Chelsea ve Real Madrid takımlarında top koşturan Hazard, bu sezon İspanyol ekibiyle 3 Şampiyonlar Ligi ve 3 La Liga karşılaşmasında şans buldu. Sadece Celtic'e karşı 1 gol 1 asitle oynadı. Futbolcu, Katar'da yapılacak Dünya Kupası'nda Belçika'nın kadrosunda bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler