Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçında cezalı ve sakatlar kimler?

29.07.2024 - 00:56 | Son Güncellenme: 29.07.2024 - 01:01

Türkiye Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş Süper Kupa final maçı için karşı karşıya gelecek. Sakat ve cezalılar kimler? Detaylar...

Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa maçında cezalı ve sakatlar kimler?

AJANSSPOR HABER

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı 3 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak. Peki iki takımda sakat ve cezalılar var mı? İşte detaylar...

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı ne zaman, hangi kanalda?

Galatasaray Beşiktaş Süper Kupa maçı 3 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Saat 20.45'te başlayacak olan Galatasaray Beşiktaş maçının ATV'de yayınlanması bekleniyor.

SÜPER KUPAYI HANGİ TAKIM KAÇ KEZ KAZANDI?

1966 yılında Cumhurbaşkanlığı Kupası ismiyle oynanmaya başlanan organizasyon, 1998 yılında ara verilene kadar kesintisiz olarak her yıl düzenlendi. 15 Mayıs 1998 tarihinde son oynanan Galatasaray - Beşiktaş finalinden sonra kaldırıldıktan sonra 2006 yılından itibaren Türkiye Süper Kupası ismiyle tekrar organize edilmeye başlandı. Süper Kupa, yeniden düzenlenmeye başlandıktan sonra ilk olarak 2006 yılında oynandı.

Galatasaray'da kimler eksik?

Süper Kupa maçı öncesinde Galatasaray'da cezalı oyuncu bulunmamaktadır. Sarı-Kırmızılı ekipte sakatlığı bulunan isim yoktur. Cim Bom'un kalan günlerde sakatlanan oyuncusu olmazsa maça tam kadro çıkması bekleniliyor.

Beşiktaş'ta kimler eksik?

Süper Kupa maçı öncesi Beşiktaş'ta geçen sezondan kalan kart cezalısı isim bulanmamaktadır. Siyah-Beyazlı ekipte Ante Rebic ile Amir Hadziahmetovic'in sakatlığı bulunmakta. Amir Hadziahmetovic, antrenmalara başlamasına rağmen iki oyuncunun da dev maçta oynayıp oynamayacağı henüz belli olmadı.

Senin için hazırladığımız haberler